Vernieuwend, ontspannend, transformerend, verbazingwekkend …

Petra Herreboudt, 48 jaar

Workshop tekeningen lezen
Ik wou deze workshop volgen om zo wat meer te weten te kunnen komen wat je allemaal uit je tekening kan halen. Ik maak zelf intuïtieve tekeningen die ik voorlopig enkel gebruik als beeld. Het is nu tijd geworden om wat meer te weten te komen wat ze me willen zeggen.
Ik was helemaal verbaasd wat je allemaal uit je tekening kan halen als informatie, de sfeer, de plaats, de kleuren... ik heb veel geleerd deze dag. De tekening die we hebben gemaakt was voor iedereen zo anders maar ook zo kloppend voor hun situatie. Marianne stelt ook de juiste vragen zodat iedereen zelf de juiste informatie uit hun tekening kan halen.
Wat mij is bijgebleven van de dag was dat je je tekening ook kan aanpassen naargelang je wensen. Ik heb mijn tekening sedert de workshop al 2 keer aangepast wat een effect heeft gehad in mijn leven. Ik vind dit heel speciaal.

Enorm bijgeleerd

Dag Marianne, toen ik me inschreef voor het weekend was ik vooral getriggerd door het thema 'jezelf zijn', hier ben ik al een tijdje op gefocust. Heb net de beschrijving van het weekend nog eens doorgenomen en er staat letterlijk 'Over hoe je open kunt staan naar de wereld en toch jezelf kunt blijven en je eigen toon behouden'. Dit is voor mij een lastige opdracht, en dit is ook tijdens het weekend zeer sterk naar voren gekomen! Ik kan nu zeggen dat ik hier enorm in heb bijgeleerd. Het was erg intens maar ik héb mijn eigen toon gevonden, én - nog belangrijker - ik ben er naar beginnen luisteren. Wat een ervaring! Het was zalig genieten van het lekkere eten, de gastvrijheid en de zorg. Die omkadering maakte de ervaring compleet.

Het ‘wondertje’ is toch gebeurd
Voor het eerst sinds ik 6 ben met plezier gekleurd, getekend en zelfs geschilderd!

Verwachting: Oprechte poging om géén verwachtingen te hebben op teken/schildergebied en ‘wondertjes’ op dit vlak die een einde maken aan frustratie van ‘niet kunnen tekenen’. Wel verwachting van een weekend in een mooie omgeving, veel buiten, natuur en samen met mensen die dit ook waarderen en het samen met anderen gezellig willen maken, ieder met hun eigen ‘thema’.
Het weekend: Geweldige verzorging en organisatie met liefde, zorg en aandacht.
Prachtig rond het thema uit de film ‘As It Is In Heaven’.
Het tekenen/schilderen: De deskundigheid, wijsheid en ‘aandacht op maat’ voor alle deelnemers, heeft voor mij als resultaat dat het ‘wondertje’ toch gebeurd is: ik heb, voor het eerst sinds ik 6 ben (en met rechts moest leren schrijven) met plezier gekleurd, getekend en zelfs geschilderd! Dank je wel!!!!
Het mooie is dat ik zowel technieken geleerd heb om te tekenen/schilderen als nog veel belangrijker, uitdrukking heb kunnen geven aan de thema’s die op dit moment in mijn leven spelen.
Dus: een onbetaalbaar weekend, waar ik rijk/verrijkt van terugkom!
Een weekend met vleugels, merci beaucoup!

Enthousiast, blij, ontspannen avontuur
Mooi, gezellig, warm, vrolijk, leerzaam weekend

Het was dit weekend weer een mooi, gezellig, warm, vrolijk, leerzaam weekend.
Mijn moeizaam wortelende ontdekkingstocht van vorig jaar werd dit weekend een enthousiast, blij, ontspannen avontuur met een gouden trap naar een poort die bijna open mag gaan naar een mooi nieuw avontuur.
Ik voel me dankbaar dat ik dit alles mag beleven.
Dank jullie wel dat jullie deze weekenden mogelijk maken, waardoor ik de gelegenheid krijg op avontuur te gaan.

Heel ontspannend
Geholpen om zeer moeilijke beslissingen te nemen

Heel ontspannen, rustgevend voor mij. Ik ben door de cursus, maar ook door het weekend As It Is In Heaven meer los geworden en er ook meer toe gekomen mijn eigen leven te leiden. De cursus zoals gegeven door jou Marianne, heeft mij zeer veel geholpen om zeer moeilijke beslissingen te nemen.
Beslist ga ik door met deze cursus waar ik met plezier naar toe ga.

Een eye-opener

Ik heb genoten van je lessen en aanvullingen op vragen waar ik mee worstelde.
Het Intuïtief tekenen is voor mij een eye-opener geweest en helpt mij verder op mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn werk als kunstschilder en tekenaar.
Ik wil je hierbij bedanken voor de waardevolle lessen en je professionaliteit waarmee je je vak uitoefent.

Ik voelde me weer een stuk lichter
Ik was zo blij met dat verhelderende inzicht

Wat ben ik blij dat ik weer aan de cursus Intuïtief tekenen en schilderen ben begonnen!
En wat was het weer emotioneel!
Ik was zo blij met dat verhelderende inzicht en de tranen die mochten komen!
Op weg naar huis nog steeds tranen en ik was heel moe toen ik thuis kwam.
Maar op een heel goede manier, ik voelde me weer een stuk lichter en ahw gereinigd.
Dank je wel voor jouw deskundige en ook lieve begeleiding!
Ik vind het iedere keer weer heel bijzonder, hoe jij precies de goede vragen weet te stellen, waardoor wij weer meer inzicht in onszelf krijgen, wat je weer helpt in je verdere ontwikkeling als krachtige vrouw.
Graag weer tot over 2 weken!

Voor het eerst sinds ik zes was met plezier gekleurd, getekend en zelfs geschilderd!
Het 'wondertje' is toch gebeurd

Verwachting: Oprechte poging om géén verwachtingen te hebben op teken/schildergebied en ‘wondertjes’ op dit vlak die een einde maken aan frustratie van ‘niet kunnen tekenen’. Wel verwachting van een weekend in een mooie omgeving, veel buiten, natuur en samen met mensen die dit ook waarderen en het samen met anderen gezellig willen maken, ieder met hun eigen ‘thema’.
Het weekend: Geweldige verzorging en organisatie met liefde, zorg en aandacht.
Prachtig rond het thema uit de film ‘As It Is In Heaven’.
Het tekenen/schilderen: De deskundigheid, wijsheid en ‘aandacht op maat’ voor alle deelnemers, heeft voor mij als resultaat dat het ‘wondertje’ toch gebeurd is: ik heb, voor het eerst sinds ik 6 ben (en met rechts moest leren schrijven) met plezier gekleurd, getekend en zelfs geschilderd! Dank je wel!!!!
Het mooie is dat ik zowel technieken geleerd heb om te tekenen/schilderen als nog veel belangrijker, uitdrukking heb kunnen geven aan de thema’s die op dit moment in mijn leven spelen.
Dus: een onbetaalbaar weekend, waar ik rijk/verrijkt van terugkom!
Een weekend met vleugels, merci beaucoup!

Ik de Krachtige
Van de ene verwondering naar de andere

Zonder verwachtingen met een open mind naar As It Is In Heaven, mijn film.
Onderweg kwam alles al bij elkaar.
Als een familie kreeg alles vorm, steeds meer en meer.
Van de ene verwondering werden wij naar de andere gebracht.
Lieve Marianne, wat een warmte, wat een liefde breng jij in je werk.
Voor mij is het een slotakkoord in mijn leven. Ik ben klaar voor een nieuw begin.
Ik de Krachtige.
Enne, wij werden geweldig verwend met eten en drinken. Goddelijk eten!

Ik wist niet dat ik op deze manier kon tekenen
Het proces van verandering is begonnen

In het begin was ik sceptisch; wat gaat deze cursus mij brengen !
Ik heb met veel plezier genoten van de cursus. Wist niet dat ik op deze manier kon tekenen en dat ik mij daar zo prettig bij zou voelen. Veel van jou en andere cursisten geleerd.
Ik voel dat het proces van verandering is begonnen. Ik ben benieuwd wat het op langer termijn nog gaat brengen. Met vriendelijke groet.

Veel onverwachte ontwikkelingen
Vanuit verwarring naar rust, leven en ruimte

Wat was dit weer een boeiende cursus. Een prachtig traject met veel onverwachte ontwikkelingen. Stap voor stap vooruit vanuit verwarring naar rust, leven en ruimte.
Dank je wel hiervoor. Het heeft me veel gebracht !

Ontspannend en rustgevend
Het heeft mij geholpen om zeer moeilijk beslissingen te nemen

Heel ontspannen, rustgevend voor mij. Ik ben door de cursus, maar ook door het weekend As It Is In Heaven meer los geworden en er ook meer toe gekomen mijn eigen leven te leiden. De cursus zoals gegeven door jou Marianne, heeft mij zeer veel geholpen om zeer moeilijke beslissingen te nemen.
Beslist ga ik door met deze cursus waar ik met plezier naar toe ga.

Ik ben verbaasd wat er uit mijn potlood vloeit
Ik voel een last van mijn schouders glijden

Een jaar geleden ben ik begonnen met mandala tekenen en ben verbaasd wat er uit mijn potlood vloeit. Ik heb sinds zijn 18e niet meer getekend. Mooie tekeningen ontstaan onder mijn hand met wat begeleiding van Marianne. Het tekenen geeft me rust. Ik voel een last van mijn schouders glijden. Marianne, bedankt voor het openen van een nieuwe kijk op tekenen.

Ik zit nu veel beter in mijn vel

Ik had moeite om mezelf te waarderen, ondanks dat ik al van jongs af voelde wat “anders”te zijn. Ik blijk ADD te hebben, wat tegenwoordig wel bekend is en niet zo vreemd meer, maar dat was toen ik een tiener was (de jaren ’60!) totaal onbekend terrein.
Door het tekenen en schilderen bij jou EN door jouw goede inzicht en vragen, ben ik meer inzicht gaan krijgen naar hoe ik in elkaar zit en ik zit nu veel beter in mijn vel en ben heerlijk tevreden met wie ik ben. De sfeer in de groepjes met cursisten is altijd weer heerlijk vertrouwd en je weet dat wat je ook vertelt, het veilig is en daar blijft.
Als je op een heerlijk ontspannen manier mooie teken- en schilder werkstukken wilt maken, die je inzicht geven in
wie je bent, waardoor je als mens sterker wordt, je ook nog eens heerlijk ontspant, kan ik iedereen aanraden:
GA LEKKER NAAR MARIANNE TOE, WAT ZE OOK ORGANISEERT HET IS ALTIJD SUPER!!!