Onder deze noemer vind je tekenlessen en tekenworkshops op maat.

Werkstukken van deelnemers


Bespreek je eigen workshop naar keuze met je eigen groep

Een workshop met VRIENDEN/VRIENDINNEN met een eigen thema naar keuze.
een VERJAARDAG vieren voor kinderen of volwassenen. Kies zelf je thema in overleg.

Een workshop TEAMBUILDING met één of meerdere pijlers als uitgangspunt, bijv. communicatie, respect, ruimte geven/nemen, samenwerking, veiligheid, verantwoordelijkheid, waardering, etc.

Een (KUNST)PROJECT op een school passend bij de onderwijsdoelen, bijv. De Vier Elementen, sprookjes, lentekriebels, monster en meester, pestgedrag, kunstenaars nader bekeken (Hundertwasser, Van Gogh, Mondriaan, etc.), vrede, waarneming (zintuiglessen), tekenvaardigheid, etc.

Een workshop met je GEZIN, bijvoorbeeld om dat speciale schilderij voor boven de bank (naar een eigen thema) zélf te schilderen.

Met MEDEWERKERS de schilderijen maken voor een jaarkalender of verjaardagskalender, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of PR-activiteit.


Praktische informatie

Wanneer je belangstelling hebt voor een Workshop A la Carte
neem je contact met me op via de mail.

We spreken dan af:
– tijdstip
– groepsgrootte
– thema
– locatie
– kosten

Reacties van deelnemers

Gisteren heb ik samen met de kunstmeergroep een workshop a la Hunderwasser gevolgd bij Marianne Geerts te Den Hout. Het was een erg leuke en boeiende workshop. Hieronder mijn resultaat. Het is werk op papier van 40 x 40 cm. Er zijn verschillende papiersoorten opgeplakt die willekeurig op het papier geplakt zijn en waar omheen ik verder ben gaan werken. Eerst zocht ik naar een mooie compositie en later ben ik er meer persoonlijke dingen in gaan brengen. Het krijgt de titel “Eerbied”. Dit is de tekst die op mijn getrokken kaart bij Marianne vermeld stond en staat voor de eerbied voor mijn geliefde.
Het was een fijne ochtend bij jou in het atelier aan de sfeervolle Houtse Heuvel. Het werken met – voor mij – nieuwe materialen was heel inspirerend en je hebt het tot in de puntjes verzorgd! Ik heb er thuis nog wat aan doorgewerkt o.a. met gouache-verf om de vlakken wat te verzachten. Dit is het eindresultaat. Nog eens bedankt en tot de volgende workshop.

Kunstmeer groep
Prijswinnares van de stoepkrijt-tekenwedstrijd van het CJG

Kiki heeft de workshop Teken je dier gewonnen.
Toevallig was ze nog jarig ook, dus het werd meteen een feestje.
Ze komt samen met 7 vriendinnen in het atelier tekenen.
In aansluiting op de wedstrijd (stoepkrijt) werken zij met zacht pastelkrijt over kleurpotlood.
Met als resultaat 8 prachtige pastelwerken.

Prijswinnaar Centrum voor Jeugd en Gezin
Teken je dier

Inschrijven, vraag, opmerking of een bericht achterlaten: