Reacties op de Gratis Tekentaal-tips – Praktijk Marianne Geerts

Reacties op de Gratis Tekentaal-tips

Arjan in ‘t Ven
Leerkracht
51 jaar

Ik heb de workshop 'Verwondering' gevolgd op 19 september en het resultaat was verrassend.
Ik heb deze dag om mijn tijdlijn gezet op Facebook. Het was een fantastische middag, waarin verwondering het thema was. Verwondering was het zeker.
Mijn persoonlijke ervaring met Praktijk Marianne Geerts is dat het een fijne praktijk is met een persoonlijke benadering.
Met de gratis Tekentaal-tips worden tekeningen op een hoger plan gezet.

Corien Stoop
Zoekend naar balans, rust, creatief, blijheid en vooral mezelf vinden en mogen zijn
58 jaar

Veel cursussen gevolgd! Welke niet, eerst tekentherapie, Beelden Bewust Worden, Aboriginal painting, Houtskool, Saboteur.., de geweldige Frankrijk tekenvakantie Jonathan en nu bezig met Alchemie...vast nog een paar vergeten.
Ik wilde mijn creativiteit weer naar boven toveren.....en de rust wat dat mij geeft elke keer weer. Ik heb mijn tekenen opgepakt na 30 jaar....en vind daar veel plezier en ontspanning in. Mede door Marianne.
Kennisgemaakt door een ongeluk wat me was overkomen...wat zo weer een geluk was om in mezelf te geloven en ook weer beetje kind mag en kan zijn.
Je moet het gewoon een keer doen...een workshop zodat je de ontspannen sfeer kan proeven en dat iedereen kan tekenen met behulp van Marianne...ze maak me elke keer weer blij.
De Tekentaal-tips zijn heel fijn...leerzaam, leuk en zo blijf je thuis ook tekenen.
Eigenlijk zijn het 6 sterren, maar ja ... gewoon top!!!

Marja
66 jaar

Ik ben bezig met de Online Mandala cursus. Ik wil leren mandala's maken. Mijn grootste winst uit deze cursus is het plezier in het tekenen.
Ik zou willen zeggen aan anderen dat ze bij de Gratis Tekentaal-tips moeten kijken, en daardoor misschien cursussen gaan volgend. Ik krijg vee tips en enthousiasme en daardoor veel zin om aan de gang te gaan met allerlei technieken. Het is voor mij een plezierige ervaring.

Ida Hartlief
Leerkracht/schilderdocent/coach beeldend
60 jaar

Ik volg de Tekentaal-tips en de Online Mandala cursus.
In de tekentaal-tips herken ik heel veel van mijn opleiding “ de Kolam” in Zutphen. Nu kon ik op mijn eigen tijd en plek lekker werken aan een opdracht. Ik had last van de Corona lockdown. Ik heb nu echt de tijd genomen om lekker door te werken aan de opdracht, het leverde mij vooral concentratie en rust op en natuurlijk stroomde de inspiratie lekker door!
De heldere uitleg van Marianne spreekt me aan. Door de uitgebreide uitleg en achtergrond info over het onderwerp krijgt elke opdracht een diepere betekenis. Het jasje van de tekentaal gaat mij steeds lekkerder zitten, mijn zelfvertrouwen om de tekentaal te lezen en te bevragen aan anderen is gegroeid op een hele natuurlijke manier.
Het voordeel van de Tekentaal-tips: Lekker in mijn pyjama de dag beginnen met een fijn tekenopdracht!
Je kunt tekenen zoals je vroeger als kind ook deed, zonder oordeel of kritiek op je werk, die weg ga je weer inslaan als je de leuke gevarieerde opdrachten van Marianne gaat volgen.

Anne Vos
77 jaar

Ik ontvang de gratis Tekentaal-tips. Het is inspirerend om een maandelijkse mail te ontvangen. Ik word me bewust van mijn talent wat ik nog niet neerzet. Ik heb alleen ervaring met de mails, want verder kom ik niet vanwege de afstand.

Rina
55 jaar

Ik heb tekentherapie gevolgd van 13.09 t/m 20.12 2019.
Het ging bij mij om balans in mijzelf vinden. Lichaam en geest zijn twee aparte werelden en mijn wens was om vriendjes te worden met mijzelf. Ik heb een stuk rust gevonden en mijzelf beter leren begrijpen. Ik ben me bewust geworden van wat ik doe om mijzelf te beschermen voor de 'buitenwereld', waardoor ik een gevangene van mijzelf werd.Ik kan nu patronen doorbreken en beter met emoties omgaan.
Ik zou het iedereen aanbevelen. Je leert door creatief bezig te zijn jezelf écht kennen. Dit gaat gepaard met een lach en een traan. Ook het vertrouwen dat Marianne geeft dat je gewoon jezelf mag zijn, super fijn!
Ik voelde me meteen thuis. Werd hartelijk ontvangen en mocht écht mezelf zijn. Marianne is iemand die écht naar je luistert, doorvraagt maar vooral prikkelt om de uitdaging met jezelf aan te gaan! Ontzettend prettige en fijne ervaring en kan het iedereen aanbevelen.
Ik ontvang ook de gratis Tekentaal-tips en dat zet mij aan om op een andere manier met tekenen om te gaan. Leuke tips en leuk om te doen.

Arna
Medisch secretaresse
63 jaar

Ik heb diverse cursussen gevolgd, o.a. Mandala symboolkaarten, alchemie, beeldend bewust worden, Chakra tekenen, in Frankrijk 🇫🇷 meegedaan met Hundertwasser (nog trots op mijn werkstuk), met kleinzoon workshop kind- volwassene! En ben nu bezig met de on line mandalacursus.
Ik vind dat ik niet kon tekenen, had geen verwachtingen.
Nu heb ik gemerkt dat ik meer en meer het resultaat los kan laten, soms mislukt het en soms verbaas ik mezelf 😀.
Het heeft mij enorm geholpen in een moeilijke tijd! Je raakt in een flow, bent even nergens anders mee bezig, dus helemaal in het hier en nu. Ook krijg je meer vertrouwen in je eigen kunnen. O ja en nog een belangrijke: niet vergelijken!!
Gewoon doen! Je doet jezelf er een plezier meer!
Het fijne van de Gratis Tekentaal-tips is dat ik zelf uit kan kiezen waar ik aandacht aan wil besteden op een tijdstip dat mij het beste uit komt.

Annemarie Aarts
Auteur, docente
70 jaar

Ik ontvang de Gratis Tekentaal-tips.
Wat ik zie dat als je op zoek bent naar jezelf en dat is ook mijn ervaring met tekeningen, je heel onbewust dat tekent waar je in mag groeien. Ik vind het heerlijk om als de tijd ervoor is, eens heerlijk te tekenen en mezelf eens even onder de loep te nemen.
Ik vind het heel prettig dat er ook een reactie komt als ik zelf iets aangeef. Voor veel mensen kan het een enorme uitlaatklep zijn als je eerlijk naar jezelf durft te kijken

Deddy Frieszo
Gepensioneerd lerares
72 jaar

Ik volgde 2 gratis Tekentaalworkshops enkele jaren geleden en een workshop Tekentaal lezen van 1 middag. Ik ging er open in; ik heb veel tekenervaring, maar nog niet met duiding.
De winst is dat ik nu meer over mezelf te weten kan komen door mezelf vragen te stellen over mijn tekening.
Ik zou willen benadrukken, dat je goed bent opgeleid en laagdrempelig.En dat je niet hoeft te kunnen tekenen om deel te nemen aan een cursus of workshop.
Ik wil je bedanken voor dit leuke initiatief. Fijn, dat het zo toegankelijk is door de aanbieding van een gratis deelname. Ik heb veel hartelijkheid ervaren.
Mede daardoor en de koffie met iets lekkers wordt zo'n middag een momentje voor jezelf.
De plek waar de atelliers aan liggen is een heel bijzondere en de ruimtes zijn prettig.
Je commentaar op ons werk was positief en opbouwend.
Ik woon op afstand en dan vind ik een meerdaagse cursus te belastend vanwege het reizen.

Mirella Aerts
Horeca uitbater en kinderbegeleider
40 jaar

Ik ontvang de Gratis Tekentaal-tips. Ik had geen enkele verwachting en merk dat het me rust en innerlijke schoonheid brengt. Ik ben blij dat ik het leren kennen heb en kan niet meer zonder.
Tegen anderen zou ik willen zeggen: Gewoon doen. Je wordt er rijker door.

Nel van der Meulen
Vrijwilliger kunstprojecten
65 jaar

Ik heb de workshop Aboriginal painting gedaan en volg nu de cursus Online Mandala 1. Uit nieuwsgierigheid. Ik had nog nooit getekend. Ik heb nu ontdekt dat ik kan tekenen.
Enthousiaste begeleiding. Veel variatie. als je dit doet zul je zien dat je ook kunt tekenen. En het ontspant enorm.
Een groot compliment dat je de Tekentaaltips gratis aanbiedt. Ik stuur ze ook door en hoop zo anderen te inspireren. Goed verzorgd, tot in de puntjes. Het prikkelt mij om aan de slag te gaan.

Diny
68 jaar

Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd om iets te ondernemen wat ik nog nooit gedaan en gedurfd heb op mijn 65ste. Ik weet nu dat ik meer kan dan ik dacht. En dat het goed is zoals ik het doe! Zelfvertrouwen!
Wil je een cadeautje voor jezelf? Volg een cursus .... het verrijkt je!
Marianne voelt gelijk als een vriendin, die je al lang kent.
Doet alles wat mogelijk is voor haar cursisten!
Iemand waar je je bij op je gemak voelt. Kleurrijk , mooi mens.
Een warm bad waar je in komt. Alles mag en alles kan..niets is fout!
De Gratis Tekentaal-tips zijn een uitdaging om weer eens iets nieuws te proberen.

Monique van Buuren
58 jaar

Met de Gratis Tekentaal-tips kan ik vooral ideeën opdoen als ik ze zelf niet kan vinden, het stimuleert.
Ik vind het leuk om de tekeningen van anderen te zien en die van mij te laten zien, je bent minder alleen met je créativiteit.

Anniek
Functioneel beheerder
47 jaar

Ik heb al heel veel jaarcursussen gevolgd en workshops van 1 dag - vol verwachting, openheid, zin in creatief bezig zijn zonder dat het iets moet worden.
Elke les of workshop is een spiegel van waar ik sta, wat er speelt in mij leven en dat biedt mogelijkheden. En ik ben elke keer weer zo verwonderd over wat ik maak, zonder dat mijn hoofd zich ermee bemoeit.
Wil je graag tekenen, maar vind je dat je dit niet kunt? Vind je je eigen ontwikkeling interessant? Dan ben je bij Marianne op de juiste plek.
Ik heb Marianne, haar manier van lesgeven en het lezen van de tekeningen in mijn hart gesloten. Liefdevol, respectvol, open en je wordt er ook inwendig heerlijk verzorgd. Alles is van de hoogste kwaliteit: zowel de materialen als haar aanpak en persoon zelf.
De mail met Gratis Tekentaal-tips is elke week weer een kadootje. Ik bewaar ze soms ook voor vakanties!

Inspiratie
Leerkracht basisonderwijs
senior

Ik volg de Gratis Tekentaal-tips sinds mei 2020. Ik was op zoek naar les in mandalatekenen.
Ik gebruik de tips in de klas. Kinderen vinden het heel leuk!
Mijn directeur heeft gevraagd om mijn collega's te tippen.
Ik krijg inspiratie van je enthousiaste (soms wat uitgebreide) ideeën!
Ik kijk uit naar 19 september.

Will

Ik ontvang de Gratis Tekentaal-tips sinds 2017 en ik volg de cursus Online Mandala 1.
Ik wilde opnieuw gaan tekenen op aanwijzing van een stappenplan. De winst daarvan is dat ik nu vrij beweeg op papier en het leuk vind om te doen. Als je een drempel hebt om een potlood en papier te pakken en te gaan tekenen, volg dan een workshop, cursus of de tekentips bij Marianne, het is zo mooi om op deze manier te kunnen beginnen. Ze laat jou tekenen op een manier die erg mooi is.
Tekentips is daar 1 manier van, mooi om te beginnen, ook al zeg je zelf dat je niet kunt tekenen. Tekenen hebben we allemaal meegekregen, en wat ik onthoud, het is jouw tekening, jouw ervaring en jouw manier. Alles kan en alles mag. Alles is goed. Dat waren mijn eerste stappen om weer vrij op papier te kunnen bewegen. Ik geniet er nu erg van.

A.W.J. van der Heijden
Post Mortaal medewerker bij Claassen Uitvaartzorg
53 jaar

Ik heb de Gratis Tekentaal-workshop 'Verbinding' gevolgd.
Ik was nieuwsgierig hoe het zou zijn om deel te nemen aan een enorme groep mensen die allemaal graag op een of andere manier creatief zich willen uiten. De rust, saamhorigheid op de dag zelf was zo mooi! Vond de dag erg fijn, het voelde ook niet als 'reclamestunt' om op die manier nog extra aanbod te krijgen voor de workshops/cursussen. Deze dag is een mooie ingang om wel een betaalde workshop/curus te volgen bij PMG.
Marianne komt op mij over als een warm hartelijk mens die graag voor iedereen persoonlijk aandacht heeft.
Het voordeel van de Gratis Tekentaal-tips is dat ik kan er inspiratie uit kan halen voor mijn eigen cursus/workshop.

Tamara
Docent
51 jaar

Ik volg diverse cursussen, omdat ik het leuk vind en graag creatief bezig wil zijn. Het geeft me de bevestiging dat alles goed is.
Marianne is een heerlijk mens, open, deskundig. Ze is een bevlogen mens. Open, heerlijk, eerlijk.
Er is een gezellige sfeer. Iedereen laat elkaar in z'n waarde. Ruimte voor groei bij jezelf.
Ik mis het erg dat ik nu geen cursus kan doen.
Het voordeel van de Gratis Tekentaal-tips is ideetjes opdoen.

Gerda
Activiteitenbegeleider
62 jaar

Ik ontvang de Gratis Tekentaal-tips.
Ik geniet altijd van je post en probeer vaak je opdrachten uit, verder volg ik je via facebook.

Iet Boevé
WA docent omgangskunde bij MBO
72 jaar

Ik heb de Gratis Tekentaal-workshop gevolgd tijdens de rondvaart door de Biesbosch, Intuïtief tekenen met Houtskool en ik volg de cursus Online Mandala 1. Bovendien ontvang ik de Gratis Tekentaal-tips.
Ik heb ontdekt hoe fijn is het om met houtskool te werken, ook op een groter vel, wat ik meestal niet doe.
Ik zou willen zeggen: Abonneer je op de gratis tekentaallessen, daar krijg je inspiratie van. Volg een workshop of cursus. Je mag jezelf zijn, je kunt zelf ontdekken wat je het fijnst vindt im te kleuren, tekenen of schilderen. Marianne kan ook je tekening lezen, dat vind ik ook leerzaam en prettig. Al met al, ik teken vaker, durf meer en word er ontspannen en blij van.
Marianne is hartelijk, ziet je als persoon. Ze geeft deskundig les en stimuleert je je eigen weg te vinden. Het werken in een groep ging ook fijn, ruimte en aandacht voor allemaal en leuk onderling contact. Als je eenmaal begint krijg je zin om steeds verder te gaan en nog een cursus of workshop te doen.
De Gratis Tekentaal-tips zijn inspirerend voor me, ook de tekeningen van de anderen.

Janneke de Lange
Creative & Personal Facilitator
65 jaar

Ik heb de workshop Chagall gevolgd en ik ontvang de Gratis Tekentaal-tips.
Ik ben nog steeds geïnteresseerd in de werken en het leven van Chagall. Er heerste een gezellige sfeer in kleine groepjes. Duidelijke uitleg. Uitnodigend, vriendelijk, creatief, veel kennis.
De Gratis Tekentaal-tips gebruik ik in mijn tekencursussen en als ik zelf zit te tekenen of kleuren.

Wat zijn het toch leuke tekentips!

Tekening bijna af

Wat een mooie tekentip!
Ik ga het filmpje zeker bekijken.
Nu een les en daarna mandala groep bij jou!
Ik kijk er naar uit. Mijn tekening is zowaar af.
Goed bezig op FB!!

Leuke oefening. Het stimuleert de fantasie! Bedankt voor deze tip.

Spontaan ‘in het echt’ ontmoet

Beste Marianne,
Laat ik eens terugmailen….zeker nu ik je een paar weken geleden zo spontaan ‘in het echt’ ontmoette op de Kolam.
Je was even in Zutphen en op zoek naar Lisa, en kwam het kinderatelier even in.
Sinds de ontmoeting met jou voel ik kracht in mijzelf…van gaan DOEN.
Ik zie altijd zoveel tekortkomingen bij mezelf maar eigenlijk veel minder bij ‘de ander’ !
Gaaf dat je zo persoonlijk de tijd nam voor een peptalk!!!
Je bent een inspirerend stralend mens…dat voel ik al tijdens het lezen van je mails maar zag ik nu ook in levende lijve.
Jouw workshop van 12 mei, aboriginals…levenspad uitstippelen…spreekt me erg aan. Ik zou graag meedoen. Maar voordat ik dat doe…is er nog plaats?
Ik wacht je reactie af en wil je ook feliciteren met je huldiging als SYS master…(ik weet eerlijk gezegd niet wat t is…)
Hartelijke groet

Zeer verfrissend

Beste Marianne,
al een poosje ontvang ik jouw tekentips en ik wil je laten weten dat ik ze zeer verfrissend vindt!
dankjewel.

Lieve Marianne,
Wauw !! wat een prachtige oefening: stippen!
En wat een mooi verzorgde uitleg zeg.
Dat is weer zoveel werk voor jou!
Ik ben er weer heeel erg blij mee dank je wel!
Het geeft mij een heel blij gevoel!

Oooo, Marianne! Hartelijk dank voor het toesturen van alle tekentaal tips. Ik ben er heel blij mee.
Wanneer heb je de workshop Keltisch tekenen gepland? Ik wil het in mijn agenda voor 2018 vastleggen.
Hier is de rust terug gekeerd.

Mooie oefening

Hallo Marianne,
Heel erg bedankt voor de mooie oefening transparant kleuren met kleurpotlood!
Ik heb ook vandaag voor het eerst jou You tube filmpjes met heel veel plezier bekeken, zo leuk om mee te genieten met jou en je cursisten!!

Lieve Marianne,

Ik wil je even nog bedanken voor de tekentaaltips die je stuurt, ik doe er soms niet zoveel mee, omwille van een opleiding die ik nu volg.
Misschien zijn ze gewoon een aanloopje tot deze opleiding.
Maar als ik ze bekijk, ga ik zeker sommige daarvan nog gebruiken, omdat ik voel dat ze me nog wat kunnen bijbrengen.
Ik ben dan nog steeds blij dat ik ze mag ontvangen.
Op ene later moment , als ik ze weer ter hand pak, zet ik wel weer wat op facebook.
Tot dusver is mijn opleiding nu prioritaire.
Ik wil je nog een hartverwarmend kerstmis wensen en mooie creatieve momenten voor 2018.

Hallo Marianne,
Wat leuk zeg weer een cadeautje in mijn mail!
DANK JE WEL!

Blij met je tip

Dag Marianne,
Je schreef een poos geleden dat je het boek: “De kracht van waarnemen” aan het lezen was.
Ik heb toen het boek besteld bij de bibliotheek en ik was zo geboeid dat ik het nu zelf gekocht heb.
Ik heb jaren geleden een opleiding gedaan in intuïtieve en spirituele therapie. En altijd met energie gewerkt. Dit boek sluit heel erg aan bij wat ik toen leerde en het gaat nu verder.
Door de veranderende tijd. Ik ben erg blij met je tip. Het is een echt studieboek en brengt me weer verder in mijn evolutionaire bewustzijn.
Dus dank je wel.

Aangename verrassing

Lieve Marianne,
Wat een fijne tips. Elke keer weer een aangename verassing en mooie inspiratie
Ik heb er zo onwijs veel zin in!

Lieve Marianne,
Dank je wel voor al die tekentaaltips (die ik mag ontvangen) met niet alleen steeds weer opnieuw nuttige, zonvolle tips waar je veel van kan leren, maar daarnaast voel ik ook door de mail heen je liefde voor je vak, de mensen en voor mij .... als ik je tekentaaltips lees word ik er iedere keer weer heel blij van ... dank je wel Marianne!
Ik wens jou en je gezin een gezond, vruchtbaar en voorspoedig 2018.
Er is momenteel veel gaande voor mij ... zodra ik meer tijd wil ik graag weer een workshop bij je volgen... jammer dat het zover weg is voor mij.

Dank voor de tekentaal tips, ik ben al begonnen met kleuren en ik kan zeker vooruit.
Ik heb een hekel aan het woord moeten; maar In dit geval moet ik leren om niet te denken wat ik ga doen.
Dat gaat zeker lukken, ik heb vroeger ook mandela's en aboriginal workshops gedaan.
Alleen is het lang geleden en schilder ik nu.

Hoi Marianne,
dank je wel voor je rijkdom aan tekentaaltips die ik heb ontvangen en voor 2017 nog ontvang.
Wat inspirerend ben jij bezig zeg, als ik het allemaal zo daaromheen ook lees. Niet normaal 😉.
Helemaal in the flow zo voelt het. Dank je wel voor het delen daarvan!

Hartelijk dank voor het vrijblijvend toesturen van je tekentips.
Ik heb momenteel een burn out en wil proberen wat dingen op te pakken, waaronder tekenen.
Ik vind mezelf niet creatief, heb alleen ooit een cursus mandala tekenen gedaan.
Ik vind het interessant om met hetgeen jij me toestuurt aan de slag te gaan.
Het zal niet erg vlot gaan maar als het tot iets leidt dan laat ik je dat nog wel weten.

Dankjewel voor het toezenden van de tips. Ik ben zeker een keer van plan om een workshop bij te komen doen.
Leuk!! Dus ik hou de agenda in de gaten.

Veel aan gehad

Wie weet kom ik nog een keer langs voor een workshop. Al is het niet naast de deur.
Elke week geniet ik van je mail en heb er al veel aan gehad of gedeeld met mijn dochter.
Mogelijk heb je vakantie en is dat de reden dat het al even stil is. Ben wel heel benieuwd of je na de vakantie verder gaat…. Ik hoop natuurlijk van wel maar begrijp ook dat het veel tijd kost.
Fijne vakantie
Voor het eerst samen aan de tekentafel…
Leuke opdracht. Dank.
Heb op mij manier de teken les uitgevoerd en heb ervan genoten , zoals in de vogezen
was voor mij een hele fijne tijd bedankt daar voor .
Ik denk er nog elke dag aan terug ,ook de groep was leuk en de verzorging van je man en dochter was optimaal
Wij denken in de toekomst er nog eens te komen genieten.

Dank je wel voor je tips.
Eigenlijk ben ik hier al uit mezelf een hele tijd mee bezig en mag ik zelfs op een basisschool meedoen aan een kunstproject waarin ik deze oefening soort van gebruik. Hele uitdaging in het loslaten van controle, maar ook speciaal.
Of het mij lukt om los te laten…. Gedeeltelijk
Van de andere kant ben ik altijd op zoek naar samenhang in de tekening en gebruik dan de cirkels en rechte lijnen hiervoor.

Wat fijn en genereus dat je dit deelt.
Ik sla het op en als ik tijd heb ga ik het allemaal eens rustig doornemen.
Mooi dat jij zoveel verschillende activiteiten ontplooit op tekengebied.
Veel succes hiermee.
Wie weet dat ik nog eens een keer deel neem.
Bedankt voor de leuke en bruikbare tips, ik heb alleen nog niets kunnen doen omdat ik eerst aantal dingen moest afhebben… voor mijn is nummer 7 dus heel herkenbaar GEEN BALANS…. dus helaas ook nog niets in kunnen sturen.. ik zie wel heel veel mooie dingen voorbij komen die inspireren en heb heel veel zin in het teken weekend in Frankrijk ..
Dank je wel, voor je mooie aanbod, Marianne!
Ik ga me verder verdiepen in teken-taal.

Gewenste stimulans

Dank je wel voor de toegestuurde Tekentaal-tips.
Ik ben lekker bezig, herken ook wel opdrachten uit eerder bijgewoonde cursussen bij collega’s van je.
Het heeft me in elk geval de gewenste stimulans gegeven om het tekenen nieuw leven in te blazen.
Tot slot wil ik je complimenteren met de manier , waarop je te werk gaat via je website.
Heel stimulerend en uitnodigend.
Ik hoop er 25 september dan ook bij te zijn s’middags.

Prachtige oefening

Wauw !! wat een prachtige oefening: stippen!
En wat een mooi verzorgde uitleg zeg.
Dat is weer zoveel werk voor jou!
Ik ben er weer heeel erg blij mee dank je wel!

Binnenkort geef ik een workshops aboriginal-tekenen. Jouw tekentaaltip was dus een mooie aanzet om er alvast even mee aan de slag te gaan. Op een mooi stuk hout als achtergrond.

Erg leuk iedere keer

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je een heel fijn levensjaar!
Dank je voor de inzicht tekening. Ik kan hem nu niet maken, maar bewaar hem voor later.
Dankjewel voor je tekentaaltips! Ik vind het erg leuk iedere keer om te lezen!
Wist niet dat je ziek bent geweest. Hopelijk weer helemaal beter.
Je website ziet er goed uit.
Wie weet kom ik een x een workshop bij je doen. Lijkt me leuk, maar is niet naast de deur.
Heel erg bedankt voor de tekentaaltips energetisch tekenen!!!
Ik verheug mij elke keer op jouw berichtjes.
Ik wens je het allerbeste!!

Is het gratis?

Ik werd door twee mensen, die al jaren bij jou schilderen attent gemaakt op jouw site en workshops, klonk erg positief.
Ik ben aan het bekijken wanneer en waar ik aan wil deelnemen.
Nu heb ik alleen een vraag ivm de inschrijving voor taal en tekentips?
Is dat gratis of een abonnement en hoeveel kost het, ik kon dat n.l.
niet vinden.
Hartelijk dank voor de info en met vriendelijke groet,
Het is helemaal gratis, je zit nergens aan vast.
Je kunt inschrijven en ook meteen weer uitschrijven als je het niks vindt.

Ik vind het telkens weer een feest om je nieuwsbrief te krijgen.
Nu ook nog met het ebook over kleur.
Dank je wel, ik ben er erg blij mee.

Bedankt weer voor je tekentaal-tips! Ik vind het altijd erg leuk om te lezen en soms gebruik ik ze ook.
Ik heb zelf een clubje waarmee ik intuïtief teken. We hebben laatst de spiegel-oefening gedaan.
Ik voeg een foto bij van het resultaat. (Staat op de Facebook pagina)

Weer inspiratie

Dank Marianne voor ook weer deze tekentaal tip.
Ik schilder al een tijd maar zit op dood spoor. Ik voel dat ik door jou weer inspiratie krijg. Helaas woon je te ver om even voor een curcus te komen.

Dank je wel! Geweldig deze teken taal tips! Ik wist het niet dat ik me hiervoor kon inschrijven. Hoop dat ik nog niet veel tips heb gemist. ?
Ik krijg er meteen zin in om te gaan kleuren.

Deze tips komen als geroepen

Toeval bestaat niet, maar deze tips komen als geroepen ?. Ben zelf ook net met zwart-wit bezig! Dankjewel weer en fijn weekend!

Nieuw voor mij

Dank je wel, Marianne voor deze nieuwe Tekentaal-tip.
Leuk thema! Nieuw voor mij

Geniet al wekenlang

Hallo fijne verblijdster!
Ik geniet al wekenlang van je tekentips. Nu ontving ik de kristallen niet en ook tip 20 heb ik gemist. Nu heb ik me zojuist opnieuw aangemeld voor de tips. Is het mogelijk dat ik de kristallen en tip 20 nog ontvang? Ik word er zo gelukkig van!
hartelijke groeten,

Prachtig initiatief

Wat een prachtig initiatief die tekentaal-tips….. heel erg fijn om daar wat mee te experimenteren….. Sinds begin dit jaar ben ik bezig met art-journaling en het is leuk om allerlei verschillende technieken uit te proberen…. ook tekenen….. dank u wel, de tips zijn heel bruikbaar!!!!!!

Fijne en heldere uitleg

Dankjewel voor je fijne en heldere uitleg.
Jammer genoeg ben ik pas afgelopen week op je site en FB pagina terecht gekomen waardoor ik de andere Tekentaal-tips gemist heb. Ik vroeg me af of het mogelijk is om de vorige drie tips nog te ontvangen.

Dank je wel voor je tekenoefeningen. Heb er lang niet altijd tijd voor, maar ik hoop dat als de herfst aanbreekt, ik er meer tijd voor heb. Tot zo lang, bewaar ik ze. Dank je wel!!!

Dankjewel voor het toezenden van de tips. Ik ben zeker een keer van plan om een workshop bij te komen doen.
Leuk!! Dus ik hou de agenda in de gaten.

GRATIS TEKENTAAL-TIPS

Je ontvangt mooie tekenoefeningen, tips voor boeken, tentoonstellingen, films, workshops, cursussen en interessante blogs.
100% GRATIS