Reacties cursus A la Klimt – Praktijk Marianne Geerts

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Tot in de puntjes verzorgd en leerzaam

Wat zijn het weer heerlijke lessen geweest. Heel veel geleerd en inspirerend.
Je bent ondersteunend waar nodig is.
Maaar .. het is niet alleen deze lessen geweest. Het is het hele jaar door tot in de puntjes verzorgd en leerzaam. Voorlopig ben je niet van me af (HaHa), je lessen zijn om naar uit te kijken en dan is het weer een les geleerd !!! Tot volgend jaar.

Heel veel geleerd
In alle rust en met plezier

Met de enthousiaste en kunstzinnige begeleiding van Marianne, heb in alle rust en met plezier aan mijn schilderij kunnen werken.

Jan Diependaal, 73
Dank dat je me uitdaagt en stimuleert wat in me zit!

Wat fijn dat we zo creatief kunnen zijn, ontdekken, worden.
Wat een openbaring en wat een fijn gevoel als het gelukt is !
Dank voor je enthousiasme en dat je me uitdaagt en stimuleert wat er in me zit !
Heel veel liefs.

Creatief kunnen zijn
Heerlijk hoe enthousiast en aanstekelijk Marianne het weet te brengen.

De cursus A La Klimt bij Marianne was leerzaam en je mag genieten van alle mogelijkheden die Marianne je aanbiedt.
Heerlijk hoe enthousiast en aanstekelijk Marianne het weet te brengen.
Ze verstaat de kunst de eigenheid van de persoon te stimuleren.
Klimt, je klimt in je eigen portret, week na week, laag over laag, gekruld, gekleurd, geplakt, kortom veel A La Klimt.
Tot en met het echte goud dat je werkstuk nog eens extra laat schitteren.
Ik ben trots op mijn ontstane werkstuk.
Zo’n leuke ervaring had ik niet willen missen.
De portretten van iedere cursist zijn totaal verschillend en allen zo eigen, zo persoonlijk.
In een woord wauw!

Genieten van alle mogelijkheden
Een verrassend en ook spannend proces

Mijn eerste cursus bij jou. Heerlijk, tijd voor jezelf en zo schilderend bezig zijn ook echt tijd om bij jezelf te zijn, en bij jezelf te komen. Een verrassend en ook spannend proces om A la Klimt en á la mezelf het doek tot leven te brengen. Het werd eigenlijk alleen steeds leuker en het proeft zeker naar meer … wie weet !!
Bedankt voor je ondersteuning en je inbreng, maar zeker ook voor de ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Steeds leuker
Met als toppunt het bladgoud verwerken

Ik heb enorm genoten van de fijne A la Klimt-lessen. Het was een ontdekkingstocht van materialen, technieken, kleuren en vormen, met als toppunt het bladgoud verwerken.
Dit alles met jouw fijne begeleiding maakt het tot iets waar ik elke keer naar uit kijk.

Het was een ontdekkingstocht

Veel cursussen gevolgd! Welke niet, eerst tekentherapie, Beelden Bewust Worden, Aboriginal painting, Houtskool, Saboteur.., de geweldige Frankrijk tekenvakantie Jonathan en nu bezig met Alchemie...vast nog een paar vergeten.
Ik wilde mijn creativiteit weer naar boven toveren.....en de rust wat dat mij geeft elke keer weer. Ik heb mijn tekenen opgepakt na 30 jaar....en vind daar veel plezier en ontspanning in. Mede door Marianne.
Kennisgemaakt door een ongeluk wat me was overkomen...wat zo weer een geluk was om in mezelf te geloven en ook weer beetje kind mag en kan zijn.
Je moet het gewoon een keer doen...een workshop zodat je de ontspannen sfeer kan proeven en dat iedereen kan tekenen met behulp van Marianne...ze maak me elke keer weer blij.
De Tekentaal-tips zijn heel fijn...leerzaam, leuk en zo blijf je thuis ook tekenen.
Eigenlijk zijn het 6 sterren, maar ja ... gewoon top!!!

Corien Stoop
Zoekend naar balans, rust, creatief, blijheid en vooral mezelf vinden en mogen zijn
58 jaar
Ik zie weer vooruit naar de volgende cursus.

Ik heb weer genoten van de cursus A la Klimt.
Het opzetten van het gezicht vond ik erg moeilijk en vooral het werken met verf vond ik heel erg eng !
Verder vond ik het geweldig en alle fijne en de vele materialen die jij altijd in voorraad hebt.
Ik zie weer vooruit naar de volgende cursus.

Geweldig
Goede raadgevingen en tips

Ik heb erg genoten van de cursus A la Klimt. Ik vond het een hele opgave iedere keer, ik heb dan ook een heel proces doorgemaakt. Dankzij jouw alle goede raadgevingen en tips en prachtige materialen is het een groot succes geworden. Dank je wel.
Tot volgend jaar! Liefs.

Groot succes
[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]