Reacties cursus Amuse – Praktijk Marianne Geerts

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Ontspanning, kennis, kleur en warmte

Met heel veel plezier de Amuse cursus gevolgd. Enigszins aarzelend in het begin; wat zijn dat voor types; wat bespreken we; hoever wil ik daarin gaan.
Maar gaandeweg was het een heerlijke ontdekking: het tekenen, de cursisten, mezelf, alle symboliek.
Een wereld is opengegaan. De dinsdagavonden brachten ontspanning, kennis, kleur en warmte.
Dank je wel Marianne voor je kennis, plezier en al het andere dat je gegeven hebt.
Heel veel succes én plezier bij alles wat je nog onderneemt.
‘Ik hou je in de gaten’.

Een wereld is opengegaan
Uit m'n hoofd, in m'n hart

Graag wilde ik uit m’n hoofd en in m’n hart.
Ik leer mezelf elke keer weer ‘n beetje beter kennen. Wat ik leer in de Amuse les werkt door in alle facetten van mijn leven. Ik ben sterker, daadkrachtiger en heb meer zelfvertrouwen.
Met de club delen we lief en leed. Omdat het kan. Omdat het een veilige, fijne omgeving is. Dank daarvoor.

Sterker en daadkrachtiger
Al mijn vermoeidheid valt van mij af

… al mijn vermoeidheid valt van mij af, energie komt boven, gaat stromen, verkwikt en verrijkt ga ik weer … verder.
Dank aan mijn twee-wekelijkse-dinsdagavond-muze-vriendinnen❤

Verkwikt
Iedere tekenles is een levensles

Yes, tekenles ! Eindelijk na 30-40 jaar naar een echte tekenschool. Het was een heel andere les dan ik in gedachten had. Iedere tekenles is een levensles. Het leuke van de Amuse-lessen, vind ik, is het telkens weer met nieuwe materialen nieuwe thema’s bekijken. Ongemerkt zijn de antwoorden op jouw levensvragen verstopt in je tekening.
De manier waarop je keer op keer, op een veilige manier, onze inzichten uitbreidt.
Dank je wel weer voor dit afgelopen jaar! Tot september.

Inzicht uitgebreid
Creëren vanuit het gevoel

Wat ik vooral wilde leren is creëren vanuit het gevoel. Heel vaak bedenk ik het te veel. Met de amusecursus heel veel handvaten gehad om dit los te laten. Door de afwisseling van materialen en combinaties hiervan mooie nieuwe technieken geleerd. Kortom een creatieve, afwisselende, inspirerende, verrassende cursus. Daarbij op geteld gezelligheid, een bakkie koffie met iets lekkers. Maar bovenal het enthousiasme de gedrevenheid en ervaring van Marianne maakte het voor mij iedere keer weer een heerlijk avondje uit. Thanx

Jose Snoeren, 52
Een engel in mijn beeld

En toen zat er ineens een engel in mijn beeld. Is ook nog gebleven. Dankzij de Amuse cursus ontdekte ik dat je geen dikke lagen kleur nodig hebt om bij je kern te komen. Maar dat transparantie je hele wezen weergeeft. Dank je wel daarvoor Marianne!

Beatrijs, 42
Dat geeft energie

Ik vond de amuseles heel inspirerend. Heerlijk uit het hoofd en in de ervaring. Gewoon doen zonder na te denken dus. En dat geeft energie.

Heerlijk uit het hoofd
[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]