Reacties gratis Tekentaal-workshop ‘Ontplooiing’ – Praktijk Marianne Geerts

Reacties op de tekentaal-workshop 'Ontplooiing

Hyon
50

De tekenworkshop in de Biesbosch was een mooie ervaring. Het was een zonovergoten middag, en ik heb lekker op het buitendek gezeten. De tekening die ik heb gemaakt lijkt kinderlijk en eenvoudig. En toch, als ik hem lees, dan zie ik er van alles in. De tekening hangt op mijn koelkast, en als ik er naar kijk, dan valt mij steeds weer iets nieuws op. De titel is "compassie", en dat is wat ik wil beoefenen.
Ik ben dankbaar dat Marianne deze workshop en haar gratis tekentips en de PMG tekentaal cirkel aanbiedt. Het heeft mij al veel plezier en inzichten opgeleverd.

Ellen van Bol-Es
62

Was een ontzettend Prettige middag, goed georganiseerd, het weer werkte natuurlijk ook in ons voordeel. Goede, duidelijke instructies. Prettig dat er zoveel versterking op de been was oftewel Marianne's Team. De sfeer was buitengewoon prettig aan boord. Mijn nicht en mijn vriend deden voor het eerst mee. Het is ons allemaal heel goed bevallen. Mijn nicht zei: voor herhaling vatbaar. Ik vond het super leuk dat er ook kinderen mee deden. Het creatief kleurrijk bezig zijn is gewoon hartstikke leuk om te doen. Marianne verstaat als geen ander de kunst om mensen Creatief te motiveren en te stimuleren dankjewel voor een geweldige middag.

Marjolein
60

Het was een mooie middag! Mijn tekening heet kwetsbaarheid. Het sluit mooi aan bij de zaterdag ervoor. Toen heb ik de workshop aboriginal schilderen bij Marianne gedaan!
Bedankt voor het organiseren van deze mooi zondag! Groeten Marjolein

Iet Boevé
71 jaar

Lieve Marianne,
Het was een heerlijke middag !!!
Om te beginnen was het prachtig weer, kon niet beter, dus fijn om te gaan varen.
Ik kwam alleen en zat naast Ilma, wat direct klikte.
We hebben dan ook afgesproken om in het najaar een cursusdag bij jou te gaan doen.
Het onderwerp ontplooiing sprak me aan, zelfs al kon ik niet tekenen wat ik van plan was.
Het ging er om om ontspannen bezig te zijn en niet prestatiegericht, dacht ik bij mijzelf.
Dat is prima gelukt, heb genoten, fijn getekend en het met zijn allen zo bezig zijn heeft me inspiratie gegeven.

Hartelijk dank, de volgende keer ga ik zeker weer mee!!!
Met warme groet,
Iet.

Else Groeneveld
70 jaar

Onder de zon op het water mee te mogen varen met de Zeemeeuw wat wil je nog meer!
Alles perfect georganiseerd door Marianne, in gezelschap van leuke, lieve mensen. Dan is het heerlijk tekenen.
Op naar de volgende keer.
Dank.

Karin Bettgens
leeftijd 64 Natuurgeneeskundig therapeut/huisvrouw

Gezellige middag. Met de tafels binnen fijn veel ruimte om rustig te tekenen. Ook nog lekker even genoten van de Biesbosch na het tekenen. Tijdens het tekenen zie je weinig van de omgeving.
Titel tekening: "tijd voor andere wegen".
Niet zozeer nieuwe wegen, maar wegen die ik al bewandeld heb en uitgebouwd moeten worden . (Creatief, spiritueel). Word nu tijd. Werd vlgs. Truus bij astrologie van buitenaf telkens tegen gehouden. Daar gaan we eens iets aandoen.

Anja
59 verpleegkundige

Na een moeizame start zonder inspiratie toch een mooi werkstuk weten te maken. De middag was heel gezellig en inspirerend te noemen! Marianne is een goed organisator. De groepsfoto had beter gekunnen nu staan er niet veel mensen op of verscholen achter het bord van een ander.

Esther de Raad
51 sociaal cultureel werker

Ik heb heel erg genoten deze middag, van het weer de prachtige omgeving, de mensen, de opdracht en de heel goede zorgen. Heel hartelijk bedank. Het was geweldig

Josien
Therapeut
Ruimte ervaren

Zo geconcentreerd zitten werken dat ik weinig van de Biesbosch heb je zien.
Wel heb ik ruimte ervaren. (Anders dan dat we binnen hadden gezetten.
Gezellig en net een reünie. Veel bekende gezichten.