Reacties op Aboriginal Painting workshop - Praktijk Marianne Geerts

Aboriginal Painting workshop

Aboriginal Painting workshop

Een fijne dag beleefd bij Marianne in haar prachtige atelier in Den Hout. Een aboriginal workshop. Na een inleiding en uitleg gestart op een doel met het uitbeelden van je levenspad d.m.v. verschillende traditionele symbolen of zelfbedachte symbolen. Hoe bijzonder wat er allemaal weer voorbijkomt als je zo’n meditatieve stippelreis maakt terug in de tijd en ook een stukje toekomst.  De kennis van Marianne om de juiste vragen te stellen bij je werkstuk is groot. Om je zo zelf inzicht te geven.  Ze is energiek hartelijk en enthousiast. Ik werd er blij van.

5/5
aboriginal

Louise – 50 jaar

Aboriginal Painting workshop

Aboriginal Painting … Het continent Australië heeft een speciaal plekje in mijn hart. Daarnaast weet ik welke effecten een creatieve workshop op mij kan hebben; ontspanning en een leger hoofd!
Het was een fijne dag om in alle vrijheid te kunnen ‘stippen’ en ‘dotten’.  Daarbij een liefdevolle en bevlogen verzorging én begeleiding van Marianne!
Een aanrader! En voor herhaling vatbaar!

5/5
10612838_945653995451059_3470541623770093070_n

Diana Buikstra – 44 jaar

Aboriginal Painting workshop

Veel cursussen gevolgd! Welke niet, eerst tekentherapie, Beelden Bewust Worden, Aboriginal painting, Houtskool, Saboteur.., de geweldige Frankrijk tekenvakantie Jonathan en nu bezig met Alchemie…vast nog een paar vergeten.
Ik wilde mijn creativiteit weer naar boven toveren…..en de rust wat dat mij geeft elke keer weer. Ik heb mijn tekenen opgepakt na 30 jaar….en vind daar veel plezier en ontspanning in. Mede door Marianne.

5/5
IMG_9800

Corien Stoop – Zoekend naar balans, rust, blijheid en vooral mezelf vinden en mogen zijn - 58 jaar

Aboriginal Painting workshop

Ik vond het een hele bijzondere en waardevolle dag. Het voelde voor mij als een afsluiting van een periode en daarmee ook gelijk de start van een nieuwe. De hele dag heb ik me heerlijk buiten teruggetrokken in het park, op een kleedje en ben ik helemaal op gegaan in het maken van mijn schilderij ‘Mijn reis’. Het is echt míjn schilderij geworden, met mijn verhaal en mijn emoties. Deze krijgt een mooi plekje in mijn nieuwe atelier!  

5/5
FT0A3763

Claudia Wondergem – Kleur- en Creatief Coach – 38 jaar

Aboriginal Painting workshop

Ik heb de workshop Aboriginal painting gedaan en volg nu de cursus Online Mandala 1.
Uit nieuwsgierigheid. Ik had nog nooit getekend. Ik heb nu ontdekt dat ik kan tekenen.
Enthousiaste begeleiding. Veel variatie. als je dit doet zul je zien dat je ook kunt tekenen. En het ontspant enorm.

5/5
IMG_2034

Nel van der Meulen – Vrijwilliger kunstprojecten – 65 jaar

Praktijk Marianne Geerts draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders