Reacties op de cursus De Rode Draad - Praktijk Marianne Geerts

De Rode Draad cursus

De Rode Draad cursus

Ik heb al heel veel jaarcursussen gevolgd en workshops van 1 dag – vol verwachting, openheid, zin in creatief bezig zijn zonder dat het iets moet worden.
Elke les of workshop is een spiegel van waar ik sta, wat er speelt in mij leven en dat biedt mogelijkheden. En ik ben elke keer weer zo verwonderd over wat ik maak, zonder dat mijn hoofd zich ermee bemoeit.
Wil je graag tekenen, maar vind je dat je dit niet kunt? Vind je je eigen ontwikkeling interessant? Dan ben je bij Marianne op de juiste plek.
Ik heb Marianne, haar manier van lesgeven en het lezen van de tekeningen in mijn hart gesloten. Liefdevol, respectvol, open en je wordt er ook inwendig heerlijk verzorgd. Alles is van de hoogste kwaliteit: zowel de materialen als haar aanpak en persoon zelf.
De mail met Gratis Tekentaal-tips is elke week weer een kadootje. Ik bewaar ze soms ook voor vakanties!

5/5
rode draad-2

Anniek - Functioneel beheerder
47 jaar

De Rode Draad cursus

Een Rode Draad in je leven? Deze cursus leek me interessant, hoe zou dat zijn, hoe kom je er achter wat die draad dan is? Marianne heeft met veel verschillende opdrachten, technieken en vooral aandacht deze cursus gegeven. Het heeft me inzicht gegeven en plezier. Het was een avontuur mijn leven vanaf mijn jaar 0 op verschillende manieren vorm te geven en ervan te leren. Ik heb er van genoten.

5/5
Praktijk Marianne Geerts RodeDraad

Nancy - 57 jaar

Praktijk Marianne Geerts draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders