Reacties op het Ei van Assagioli workshop - Praktijk Marianne Geerts

Het Ei van Assagioli workshop

Het Ei van Assagioli workshop

Mijn nieuwsgierigheid is meestal mijn drijfveer geweest in het verleden.
Nu kies ik bewuster en staat het ontspannen en genieten meer voorop.
In de basisopleiding Genezend Tekenen hadden we het ei van Assagioli behandeld.
Ik wilde deze kennis ophalen en verfrissen door bij jou de workshop te volgen.
De oefeningen die bij de workshop hoorden waren fijn om te doen. Kennis en inzicht vergaren.
Voelen en na laten werken, dat is wat het doet bij mij.
Vooral het doen en met verschillende materialen werken was heerlijk. Goed verzorgd, echt een dagje voor mezelf.
Genieten en leren, want persoonlijke groei en daarvan leren genieten staat bij mij voorop.
Werken met kleur en goed verzorgd worden, verzacht de pijn gelijk, mocht je even in de diepte van het onbewuste belanden 😉

5/5
nicole

Nicole - 55 jaar

Het Ei van Assagioli workshop

Totaal niet gehinderd door enige voorkennis van Het Ei van Assagioli, mocht ik zonder verwachtingen aan deze workshop beginnen.
Met de intentie laat maar komen, wat komt, laat maar gebeuren wat gebeurt.
Ik mocht ook van mezelf mijn intuïtie volgen, hoe mijn schilderstukken er ook uit zouden zien.
De workshop heeft mij mede daardoor heel mooie inzichten en verdieping gebracht.
Een van mijn intuïtieve tekeningen heeft mij vooral ontroerd. Een tekening, die mij iets wilde vertellen. Ik zag en voelde dat. Een tekening, waarvan de betekenis beklijfde, een tekening, die mij nog steeds inspireert bij het schrijven van mijn boek (mijn passie).
Dank je wel, Marianne, voor deze bijzondere dag bij jou.

5/5
44902128_Unknown

Guus - 70 jaar

Het Ei van Assagioli workshop

Voordat ik aan deze workshop deelnam, had ik nog niet van Assagioli gehoord. Wat me aantrok was het feit dat ik wat meer te weten zou komen hoe je onbewuste bewust kon laten maken via je tekening. Ik was dus benieuwd naar wat Assagioli betekende en welke onbewuste dingen van mezelf nu tevoorschijn zouden komen. Het was heel interessant om het ei zelf te kunnen tekenen om zo een overzicht te hebben van de verschillende onbewuste delen.
Wat mij het meeste bijblijft van de workshop is het moment dat ik mijn verlangen aan het tekenen was en het ook echt voelde. Ik werd er helemaal emotioneel bij en het voelde zo krachtig. Dit mooie moment neem ik verder mee. Als ik dit gevoel krijg, weet ik dat het een puur verlangen is en dat ik op de juiste weg ben.
Marianne begeleidt de groep heel openlijk en stelt de juiste vragen zodat je zelf kunt ontdekken wat jouw tekening je wilt zeggen. En wat het allermooiste is, je tekening liegt niet, wat je op papier tekent geeft je mooie inzichten die je verder kunt gebruiken. Ik ben dankbaar dat ik de weg naar Marianne heb gevonden.

4/5
petra herreboudt

Petra Herreboudt - 48 jaar

Het Ei van Assagioli workshop

Het volgen was uit pure nieuwsgierigheid. Wat ik terugkreeg is dat ik vrolijk word van de kleuren bij de oefeningen. Het brengt het gevoel terug van een onbezorgde jeugd thuis op de boerderij met dieren om me heen.
Ik word me bewust dat ik mezelf in bepaalde situaties alleen wegzet ipv dat anderen mij alleen wegzetten.
Thema wat door mijn leven loopt is mijn “kleur” laten zien en andere kleuren respecteren.
Dat is wat ik terug lees. In ieder geval voor mij inzichtgevend. Aan mij om hier mee aan de slag te gaan.

5/5
ei van Assagioli – Versie 4

Will

Praktijk Marianne Geerts draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders