Hoe saboteer je jezelf en wat doe je eraan? - Praktijk Marianne Geerts

Hoe saboteer je jezelf en wat doe je eraan?

Hoe saboteer je jezelf en wat doe je eraan?

Lieve Marianne, ik wil je bedanken voor je professionele begeleiding tijdens de workshop: “Hoe saboteer jij jezelf en wat doe je er aan?” In de ochtend werd er aandacht besteed aan onze innerlijke criticus en in de middag naar onze innerlijke wijsheid. Met behulp van prachtige visualisaties was dit gemakkelijker om de beelden op papier te krijgen. Heerlijk om daar creatief mee om te gaan, zeer verrijkend. Ook fijn dat er volop ruimte was voor ieders tekening en verhaal.
Enkele dagen nadien heb ik thuis nog een collage gemaakt van mijn innerlijke wijsheid. Zo mooi om daar naar te luisteren!

5/5
evelyne

Evelyne Huijsman - 49 jaar -Activiteiten begeleidster

Hoe saboteer je jezelf en wat doe je eraan?

Ik ben deze workshop gaan doen omdat ik zoekende ben naar wat ik nou écht wil in mijn leven, wat past écht bij mij. Ik weet dat mijn innerlijke criticus me saboteert en dat mijn innerlijke wijsheid me juist kan helpen mijn weg te vinden. Tijdens deze workshop heb ik dieper kennisgemaakt met mijn innerlijke criticus maar ook hoe ik ermee om kan gaan. Op meerdere manieren zelfs. En mijn verbinding met mijn innerlijke wijsheid is hernieuwd. Het heeft me weer richting gegeven naar wat ik nu echt wil in het leven. Ik kan daar nu echt mee aan de slag. Het was een transformerende dag die me dichter bij mezelf heeft gebracht. Heerlijk om dat op een creatieve manier te doen. Marianne is voor mij een heel inspirerende vrouw. Ik heb genoten!

5/5
P1080128

Ria - 44 jaar - moeder

Hoe saboteer je jezelf en wat doe je eraan?

Beren op de weg.
ik merkte bij nieuwe activiteiten, dat ik steeds beren op de weg zie.
De workshop; Hoe saboteer je je zelf en wat doe je eraan, gaf mij inzichten, dat ik daar zelf best wat aan kan doen.
Door de handvaten die Marianne ons aanreikte, kan ik mijn zienswijze veranderen en anders gaan handelen,
Je kunt je saboteur naar de Noordpool sturen, ik zelf koos voor de Maan, het is toch de bedoeling dat het mijn standpunt is, waar ik blij van word.
Door op creatieve wijze de saboteur te beïnvloeden, komt er meer energie vrij, om mijn plannen/ideeën ook werkelijk te gaan doen.
Mijn intuïtie weet best wat goed voor me is en me niet door onzekerheden/ angsten moet laten leiden
‘s Avonds na de cursusdag ben ik me meer gaan verdiepen in de innerlijke wijsheid.
Ik kwam tot de ontdekking dat veel van deze punten, eigenlijk al een deel van me zijn.
De tekening( foto), die weergeeft wat de saboteur met me deed, hier komt dus een einde aan.
Bewust van mijn eigen innerlijke wijsheid, krijgt mijn leven ‘en Zwitsers levensgevoel”, de titel van één van mijn werkstukken. De 2 gemaakte werkstukken hangen nu in mijn werkkamer, zodat ik iedere dag eraan herinner wordt.
Ik zou iedereen , die veel onzekerheden kent, aanraden deze workshop te volgen. In een groep delen van je onzekerheden/verlangens, gaf mij een stimulans hier actiever me aan de slag te gaan.
Marianne, hartelijke dank voor deze fijne en leerzame dag
groetjes Miriam

5/5
beren

Miriam - 60+

Hoe saboteer je jezelf en wat doe je eraan?

De workshop over Zelfsabotage vond ik fijn en heeft me inzichten gegeven, o.a ik doe het niet alleen zelf, opmerkingen van anderen bleken zich nog steeds in mij te repeteren (dat gebeurt natuurlijk niet voor niets). Ook kwam ik weer bij een stukje wat ik vergeten was, heel mooi. Aan het eind v.d dag was ik moe en voldaan. Marianne gaf me op de valreep nog wat inzichten mee, wat later nog binnenkwam. Dank je wel Marianne!

5/5
1540554467135782410638

Marieke - Energetisch therapeut

Hoe saboteer je jezelf en wat doe je eraan?

Door de visualisatie oefeningen lukt het goed om je innerlijke saboteur en je innerlijke wijsheid in beeld vast te leggen op een manier die verrassend voor me was. Met de prettige begeleiding van Marianne zie je patronen in je denken helder worden. Beelden blijven beter hangen dan woorden waardoor het terug kijken naar de 2 beelden je gelijk weer alert maakt zodra je innerlijke saboteur je het weer moeilijk maakt.

4/5
saboteur Ineke

Ineke - 55 jaar

Praktijk Marianne Geerts draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders