Reacties op Samen tekenen voor volwassene en kind - Praktijk Marianne Geerts

Samen tekenen voor volwassene en kind

Samen tekenen voor volwassene en kind

Er zijn geen vergelijkbare lessen te vinden in België.
Mijn zoontje wil schilderen en tekenen zonder de verplichting elke week op een vaste dag te moeten komen.
Ik heb met hem creativiteit leren oproepen.
Wij waarderen de ongedwongen sfeer, de vriendelijkheid en vrolijkheid van de lesgeefster en de originele en leuke ouder-kind lessen.

5/5
IMG_0536-1-100x100

Els - 38 jaar

Samen tekenen voor volwassene en kind

Samen met mijn kleinkind tekenen bij Marianne voelt als een cadeau, voor mij en zeker ook voor mijn kleinkinderen. Ik heb 4 kleinkinderen, ze zijn allemaal al een keer met mij geweest.
Nu vragen ze allemaal steeds weer aan mij, wanneer gaan wij weer bij Marianne samen tekenen/schilderen, opa.
Voor mij voelt tekenen en schilderen met hen als een moment van een bijzondere hartsverbinding met mijn kleinkind. Gevoelens van inzicht en ontroering zijn vaak mijn deel.
De tekeningen of schilderijen, die wij samen maken, krijgen bij mijn kleinkinderen een mooi plekje.
Dank je wel, Marianne. We kijken al uit naar de volgende workshop

5/5
IMG_5929-100x97

Guus - 70 jaar

Vasalisa de Wijze cursus

Ik had een verlangen om dichter bij mezelf te komen.
In deze cursus leerde ik loslaten, vertrouwen, kiezen en staan voor mezelf.
Het is iedere keer een feestje om een les te volgen.
Marianne is liefdevol,, enthousiast en heeft een groot hart. Ik heb nog nooit iemand met zoveel passie voor haar vak zien staan. De lessen zijn één groot avontuur door het gebruik van materialen en de verschillende werkvormen. Ik voelde mij soms een kind in een speelgoedwinkel.

5/5
IMG_0022

Mariska – 46 jaar

Samen tekenen voor volwassene en kind

Vol enthousiasme reageren mijn kleinkinderen als ik ze vraag om weer een keer met mij samen bij Marianne te gaan tekenen! Om de beurt mogen ze mee en elke keer maakt zij er weer een feestje van en heeft ze een heel leuk thema bedacht! Het is super om samen aan een tekening te werken! Het resultaat mogen ze mee naar huis nemen en als ze er een verhaaltje of tekst bij mogen verzinnen bewaar ik dat vol trots als herinnering aan weer een speciaal moment in het atelier van Marianne!
Bedankt Marianne dat je dit voor ons mogelijk maakt!

5/5
B9CD9CAF-9591-4610-9D99-90D68C946D14-400x711

Dini - 67 jaar

Samen tekenen voor volwassene en kind

Vol enthousiasme reageren mijn kleinkinderen als ik ze vraag om weer een keer met mij samen bij Marianne te gaan tekenen! Om de beurt mogen ze mee en elke keer maakt zij er weer een feestje van en heeft ze een heel leuk thema bedacht! Het is super om samen aan een tekening te werken! Het resultaat mogen ze mee naar huis nemen en als ze er een verhaaltje of tekst bij mogen verzinnen bewaar ik dat vol trots als herinnering aan weer een speciaal moment in het atelier van Marianne!
Bedankt Marianne dat je dit voor ons mogelijk maakt!

5/5
B9CD9CAF-9591-4610-9D99-90D68C946D14-400x711

Dini - 67 jaar

Samen tekenen voor volwassene en kind

Lieve Marianne,
De lessen bij jou zijn een feestje.
Geweldig !!
Mijn dochter en ik zijn elke keer blij verrast met het thema .Ook komt er elke keer een SUPER resultaat uit en genieten wij heerlijk van ons moment samen bij jou.
Thuis worden de technieken daarna veelvuldig uitgevoerd. Zo inspirerend.
Vooral de enthousiaste manier zoals jij met kinderen werkt is mooi en werkt aanstekelijk.
Ook de tekentaal tips zijn inspirerend, leuk en ook prima bruikbaar om samen met kinderen uit te voeren..
Bedankt en tot snel bij het volgende creatieve moment.
Astrid en Jill.

5/5
samen tekenen voor volwassene en kind

Astrid - 45 jaar

Samen tekenen voor volwassene en kind

Voor de laatste keer dit schooljaar een heerlijke ochtend doorgebracht in het atelier van Marianne!
Deze keer met m’n oudste dochter en twee kleindochters! De opdracht: Dieren! Teken het dier waarmee je je partner associeert! , ( stokpaardje ,? Ik🤫?)
De resultaten mogen er zijn.
Kleurrijk en fantasievol werd voor iedereen een dier neergezet!
Weer hartelijk bedankt Marianne !

5/5
dini

Dini - Echtgenote, moeder , oma

Samen tekenen voor volwassene en kind

Ik heb diverse cursussen gevolgd, o.a. Mandala symboolkaarten, alchemie, beeldend bewust worden, Chakra tekenen, in Frankrijk 🇫🇷 meegedaan met Hundertwasser (nog trots op mijn werkstuk), met kleinzoon workshop kind- volwassene! En ben nu bezig met de on line mandalacursus.
Ik vind dat ik niet kon tekenen, had geen verwachtingen.
Nu heb ik gemerkt dat ik meer en meer het resultaat los kan laten, soms mislukt het en soms verbaas ik mezelf 😀.
Het heeft mij enorm geholpen in een moeilijke tijd! Je raakt in een flow, bent even nergens anders mee bezig, dus helemaal in het hier en nu. Ook krijg je meer vertrouwen in je eigen kunnen. O ja en nog een belangrijke: niet vergelijken!!
Gewoon doen! Je doet jezelf er een plezier meer!
Het fijne van de Gratis Tekentaal-tips is dat ik zelf uit kan kiezen waar ik aandacht aan wil besteden op een tijdstip dat mij het beste uit komt.

5/5
arna van der pluijm samen tekenen volwassene en kind zwart wit

Arna - Medisch secretaresse
- 63 jaar

Samen tekenen voor volwassene en kind

Een heerlijke ochtend samen met mijn neefje. We hebben genoten! Genoten van het maken, samen bezig zijn en van het ongemerkt leren van nieuwe technieken. Met zijn tweeën een prachtig kunstwerk gemaakt wat nu aan de muur hangt te pronken. Dankjewel Marianne, het was heel fijn!

5/5
lia spikmans

Lia Spikmans - 48 jaar

Praktijk Marianne Geerts draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders