Reacties Tekenweekend Le Petit Prince – Praktijk Marianne Geerts

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Mijn blik is weer verruimd!

Wat heerlijk om er op deze manier 'even tussenuit' te zijn! Mooie omgeving en programma. Maar vooral een getalenteerde en gepassioneerde begeleiding. Marianne, wat heb je veel kennis van de tekentaal en het materiaal. Je weet te motiveren en onder de oppervlakte te kijken. Mijn blik is weer verruimd!
Een enorme variëteit aan materiaal, mooie plekjes in de omgeving en de organisatie is perfect. Inclusief de catering!
DANK!

Ineke Brooijmans, 65+
De vrijheid en de ruimte

Het aantrekkelijke aanbod van heel veel verschillende materialen, de goede organisatie, de inspirerende natuur van de Vogezen, de liefdevol verzorgde maaltijden, de vrijheid en de ruimte die Marianne gaf, maakte het voor mij tot een heerlijk relaxed maar ook heel gezellig schilder-weekend.

Nella Lucas, 60 jaar, Cateraar, kunstenaar, boerin
Inspirerende en kundige begeleiding

Het was een heerlijk schilder en tekenweekend
Door de inspirerende en kundige begeleiding van Marianne voelde ik me vrij om de creativiteit te laten stromen
Heerlijk in de prachtige natuur omringd door bomen aan een kabbelend beekje
Bij thuiskomst voelde ik me vol energie en inspiratie

Wat een kracht heeft zo'n weekend dan!

Een heerlijke tijd heb ik gehad met de workshop Le Petit Prince. Het boek vergt toch wel vaker gelezen te worden. Ik had het thuis 2 keer gelezen, maar nam te weinig tijd om het tot me door te laten dringen in essentie. Wat een kracht heeft zo'n weekend dan!
Door het aan elkaar voor te lezen, ging het boek meer leven en kwamen de thema's veel duidelijker naar voren.
Zien vanuit het hart i.p.v. met de ogen. De waanzin van de dag met alle onbenulligheden die we als mens zo belangrijk maken. Waar je ECHT verbinding mee maakt in je leven kan groeien en bloeien. Een veld met duizenden rozen zegt niets in vergelijking met één roos waar je goed voor zorgt en waar je je mee verbindt, een mooie metafoor..., die ik mee heb genomen naar huis...
En: bij het tekenen en schilderen de vorm en de betekenis los laten. Mogen spelen en laten ontstaan... best moeilijk, en een uitdaging om een volgend weekend en andere tekenworkshops mee door te gaan. Dank Marianne, voor je steun en onuitputtelijke enthousiasme!
We zijn heerlijk verzorgd door Carlie en Manon. Alles stond heerlijk klaar, inclusief geweldige lunches op sprookjesachtige tekenlocaties. Manon kan een kookboek schrijven!

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]