Reacties workshop Inspiratie – Praktijk Marianne Geerts

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Super geslaagde, leerzame workshop

Ik wilde graag ideeën en tips op doen om geïnspireerd te raken. Dat is zeker gelukt! Na het volgen van deze gezellige workshop heb ik genoeg ideeën achter de hand om in een creatieve flow te raken. Marianne heeft zoveel kennis! Ze denkt met je mee, reikt inzichten aan en helpt je op weg als je vast zit. Ook de manier waarop de werkstukken besproken worden en de feedback van de andere cursisten maakt dit tot een super geslaagde, leerzame workshop. Nu kan ik thuis weer verder maar ik zit stiekem ook al te kijken voor een andere workshop of cursus die ik bij Marianne kan volgen :-).

Nicolette, 48 jaar
Veel afwisselingen

Een dag vol met inspiratie.
Deze dag zat goed in elkaar, veel afwisselingen, goede uitleg en lekker veel bezig.
Ik ging weg met goed gevoel en verschillende ideeën over: Hoe kan ik geïnspireerd worden.
Een geslaagde dag.

Schrijver, 55+, activiteitenbegeleider
Meteen toe kunnen passen

Marianne, ik heb vandaag meteen een onderdeel van je inspiratie workshop toe kunnen passen.
Mijn kleinkind van vier wist even niet wat ze wilde tekenen , we zijn samen de tuin ingelopen, gekeken wat er allemaal groeit en bloeit en zijn daar mee aan de slag gegaan. Ze was helemaal enthousiast.
Zelf kan ik voorlopig ook weer vooruit met mijn tekeningen.
Dank, Hartelijke groet, Mariëtte.

De oefeningen helpen je een stap verder te zetten

De workshop inspiratie is een leuke workshop als je
je wilt laten verrassen.
De oefeningen helpen je een stap verder te zetten
dan je normaal zou doen.
Het gaat vooral om dingen uitproberen en kijken wat er gebeurt.
Dit samen in een groep te doen is gezellig, maar vooral ook
heel boeiend. Iedere cursist gaat op een heel eigen manier
met de opdracht om.

Buiten de lijntjes kleuren

Mijn verlangen is om me te blijven ontwikkelen, mijn creativiteit te stimuleren en inspiratie op te doen voor het leven. Elke keer als ik bij Marianne kom raak ik geprikkeld om dingen op een andere manier te bekijken, dat ik voel dat ik er mag zijn zoals ik ben en dat alles goed is. Marianne heeft mij geïnspireerd om buiten de lijntjes te kleuren! Ik beveel Marianne altijd aan, omdat het echt ontzettend leuk is wat zij biedt! Het is een warm nest, je leert er veel van en het is elke keer een aangename verrassing!

Jessica, 42 jaar
[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]