GRATIS TEKENTAAL-TIPS

CREATIEF

LEERZAAM

LEUK

VERBINDEND

GEVARIEERDE TEKENOEFENINGEN

INTERESSANTE VRAAGSTELLINGEN

WAARDEVOLLE TIPS OVER TENTOONSTELLINGEN,
BOEKEN, FILMS EN MEER

TIPS VOOR CURSUSSEN EN WORKSHOPS

BLOGS

Reacties op de Gratis Tekentaal-tips:

Wat een mooie tekentip!
Ik ga het filmpje zeker bekijken.
Nu een les en daarna mandala groep bij jou!
Ik kijk er naar uit. Mijn tekening is zowaar af.
Goed bezig op FB!!

Tekening bijna af

Leuke oefening. Het stimuleert de fantasie! Bedankt voor deze tip.

Hoi Marianne,
dank je wel voor je rijkdom aan tekentaaltips die ik heb ontvangen en voor 2017 nog ontvang.
Wat inspirerend ben jij bezig zeg, als ik het allemaal zo daaromheen ook lees. Niet normaal 😉.
Helemaal in the flow zo voelt het. Dank je wel voor het delen daarvan!

Dank je wel, Marianne voor deze nieuwe Tekentaal-tip.
Leuk thema! Nieuw voor mij

Nieuw voor mij

Wat zijn het toch leuke tekentips!

Beste Marianne,
al een poosje ontvang ik jouw tekentips en ik wil je laten weten dat ik ze zeer verfrissend vindt!
dankjewel.

Zeer verfrissend

Wat een prachtig initiatief die tekentaal-tips….. heel erg fijn om daar wat mee te experimenteren….. Sinds begin dit jaar ben ik bezig met art-journaling en het is leuk om allerlei verschillende technieken uit te proberen…. ook tekenen….. dank u wel, de tips zijn heel bruikbaar!!!!!!

Prachtig initiatief

Hallo fijne verblijdster!
Ik geniet al wekenlang van je tekentips. Nu ontving ik de kristallen niet en ook tip 20 heb ik gemist. Nu heb ik me zojuist opnieuw aangemeld voor de tips. Is het mogelijk dat ik de kristallen en tip 20 nog ontvang? Ik word er zo gelukkig van!
hartelijke groeten,

Geniet al wekenlang

Op dit moment ontvangen ... ...mensen de Gratis Tekentaal-tips

Als jij het ook fijn vindt om de Gratis Tekentaal-tips te ontvangen om je creativiteit te vergroten, geïnspireerd te worden en jezelf nog beter te leren kennen:
Vraag gerust de Gratis Tekentaal-tips aan!
Ik vind het superleuk om in contact te zijn met andere mensen die het ook fijn vinden om te tekenen en te schilderen. We kunnen allemaal van elkaar leren. Iedereen doet de opdrachten op zijn eigen unieke manier, waardoor de resultaten altijd anders zijn.

HET IS ECHT 100% GRATIS

LET OP:
Vergeet niet om in je mailbox te kijken nadat je het formulier hebt ingevuld.
Je hebt dan een mail ontvangen met een link die je nog moet aanklikken om definitief ingeschreven te zijn.

En als het tegenvalt: je kunt jezelf elk moment uitschrijven