PureBlackCoffeeVlog5 - Praktijk Marianne Geerts

PureBlackCoffeeVlog5

Elkaar inspireren in de PMG Tekentaal-Cirkel

Heel veel mensen zijn op vakantie en jullie weten dat ik de afgelopen weken ook op vakantie was. Ik was in Schotland en daar is alles geweldig, behalve het internet.
Nu is het soms geweldig als het internet niet geweldig is, want het is helemaal niet verkeerd om dat eens aan den lijve te ondervinden en met andere dingen bezig te zijn. 
Er zijn vast nog wel meer mensen die dat allebei ervaren hebben tijdens hun vakantie. 
Op dit moment ben ik in Frankrijk, niet voor vakantie, maar om te werken: weer mooie nieuwe plannen uitwerken voor jullie. Zelfs in de bestaande cursussen gaan er belangrijke dingen veranderen die het nóg zinvoller maken. 
Het duurde hier ook even tot alles perfect werkte, maar nu kan ik echt aan de slag.
Het PBCV van deze week staat in het teken van de PMG Tekentaal-Cirkel. Dat is zo’n mooie groep met geïnspireerde mensen die het leuk vinden om elkaar tips te geven, ideeën uit te wisselen en tekeningen te laten zien die spontaan of vanuit de Gratis Tekentaal-tips gemaakt zijn.`

Om lid te kunnen worden van deze besloten Facebook-groep is het nodig dat je ingeschreven bent voor de Gratis Tekentaal-tips. Die zijn natuurlijk altijd superleuk om te ontvangen. 
En met de PMG Tekentaal-Cirkel wordt het nog leuker, omdat je dan onderling met elkaar in contact kunt komen. Doe dat zeker ook, het zo fijn om samen een positieve teken-vibe te creëeren!

 Als je al lid bent van de PMG Tekentaal-Cirkel is het misschien wel goed om je ervaringen in een reactie op dit vlog weer te geven. Vertel er dan even bij hoe je verbinding met tekenen en Tekentaal is: ben je een beginneling of een docent of een ervaren cursist? 

De laatste dagen krijg ik regelmatig lidmaatschaps-aanvragen voor de PMG Tekentaal-Cirkel van mensen die de Gratis Tekentaal-tips nog niet krijgen. maar dit wel heel graag willen. Als je tot die categorie behoort: helemaal onderaan dit vlog zit de knop waarmee je jezelf daarvoor kunt inschrijven.

Praktijk Marianne Geerts draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders