Reacties op de cursus Intuïtief tekenen en schilderen - Praktijk Marianne Geerts

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Lieve Marianne!
Wat is het toch steeds weer bijzonder, om ahw in je innerlijk te kunnen kijken dmv de werkstukken die wij bij jou maken! en ….nog fijner…..er meer duidelijkheid in te krijgen en wegen te vinden om er beter mee om te kunnen gaan!
“Rising Sun” ….. ik denk dat dit voor ons hele groepje wel geldt!
Heel graag tot onze volgende heerlijke ochtend met elkaar!
Liefs Gudrun.

5/5
IMG_0375

Gudrun - 66 jaar

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Inmiddels al vele cursussen intuïtief tekenen en schilderen gedaan. Marianne slaagt er in om altijd weer met iets nieuws te komen. En iedere keer verbaast het me weer dat datgene wat mij bezighoudt uit mijn werk naar voren komt. Heel bijzonder en leerzaam.
Ik heb mezelf gedurende de jaren zien groeien, van heel erg in mijn hoofd zitten, niet durven loslaten, mezelf in de weg zitten, naar meer op het intuïtieve durven vertrouwen. Een heerlijk vrij gevoel!

5/5
5C67DC9D-22A3-460A-BEF8-EC2E05CECCB1

Marieke - 58 jaar

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Ik heb voor deze cursus gekozen om wat meer rust te vinden, minder met mijn hoofd bezig te zijn en juist meer met mijn intuïtie. Heerlijk is het om helemaal op te gaan in het tekenen of schilderen. Met behulp van Marianne leer je wat de tekening die je gemaakt hebt over jezelf zegt, waardoor je vaak nieuwe mogelijkheden ziet.
Bedankt Marianne, voor alle fijne lessen en je enthousiasme!

5/5
Praktijk Marianne Geerts 11583823-4998-4eab-a701-75a8af208645

Geraldine - 49 jaar

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Het jaar is afgesloten en zo ook weer de cursus Intuïtief tekenen ! Voor mij was het de zesde keer dat ik deze cursus volgde!
Ongeveer 40 “lessen” vol enthousiasme en inspiratie van Marianne! Vol meeleven, creativiteit en fantasie heeft ze me steeds weer opnieuw uitgedaagd en dat heeft geleid tot een map vol tekeningen , de een wat beter geslaagd dan de andere, maar allen met een eigen verhaal!
Steeds nieuwe opdrachten, geen enkele herhaling dat is de kracht van haar lessen! Dit wil en kan ik niet meer missen! Dus Marianne: Bedankt voor dit alles en volgend jaar ben ik er ook weer bij!

5/5
Praktijk Marianne Geerts 11583823-4998-4eab-a701-75a8af208645

Dini - 67 jaar

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Het jaar is afgesloten en zo ook weer de cursus Intuïtief tekenen ! Voor mij was het de zesde keer dat ik deze cursus volgde!
Ongeveer 40 “lessen” vol enthousiasme en inspiratie van Marianne! Vol meeleven, creativiteit en fantasie heeft ze me steeds weer opnieuw uitgedaagd en dat heeft geleid tot een map vol tekeningen , de een wat beter geslaagd dan de andere, maar allen met een eigen verhaal!
Steeds nieuwe opdrachten, geen enkele herhaling dat is de kracht van haar lessen! Dit wil en kan ik niet meer missen! Dus Marianne: Bedankt voor dit alles en volgend jaar ben ik er ook weer bij!

5/5
7777D053-CD2F-4B71-9838-D0F3C43936FF

Dini - 67 jaar

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Ik zat niet goed meer in mijn vel
Ik heb ontdekt dat ik me goed voel bij creatief bezig zijn en heb later ook ontdekt dat ik talent heb voor tekenen/schilderen.
Mijn aanbeveling: geef jezelf ruimte om creatief bezig te zijn en te ontdekken of je het leuk vindt

5/5
intuïtief tekenen en schilderen – Versie 2

Ad - 60 jaar

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Lieve Marianne,
Ik heb genoten van je lessen en aanvullingen op vragen waar ik mee worstelde.
Het intuïtief tekenen is voor mij een eye-opener geweest en het helpt mij verder op mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn werk als kunstschilder en tekenaar.
Ik wil je hierbij bedanken voor de waardevolle lessen en je professionaliteit waarmee je je vak uitoefent. Tot ziens. Liefs <3

5/5
intuïtief tekenen en schilderen power circuit – Versie 2

Simone

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Ik ben bij jou gekomen omdat ik een nieuwe hobby zocht waar ik meer met mijn gevoel bezig ben dan met mijn hoofd.
En waar het vooral gaat om fijn bezig te zijn en niet zozeer om een heel mooi eindresultaat. Mijn perfectionisme maakt het soms moeilijk om gewoon te genieten.
Resultaat: Ik heb er zeker een nieuwe hobby bij. Ik vind het heerlijk om bij jou aan de slag te gaan met telkens weer nieuwe opdrachten. En ik merk dat hoe meer ik met mijn gevoel werk hoe meer ik ervan geniet. Per opdracht is het wel heel verschillend hoe goed dit lukt. Soms ben ik toch nog te veel met mijn hoofd bezig en heb ik last van een innerlijk kritisch stemmetje. Maar ik ben er in ieder geval al veel beter in geworden om dat los te laten en gewoon lekker te genieten.
Het is gewoon een hele leuke manier om jezelf beter te leren kennen en eventueel in positieve zin te veranderen.

5/5
opaalkust  – Versie 2

Zon

Cursus Intuïtief tekenen en schilderen

Ik had moeite om mezelf te waarderen, ondanks dat ik al van jongs af voelde wat “anders”te zijn. Ik blijk ADD te hebben, wat tegenwoordig wel bekend is en niet zo vreemd meer, maar dat was toen ik een tiener was (de jaren ’60!) totaal onbekend terrein.
Door het tekenen en schilderen bij jou EN door jouw goede inzicht en vragen, ben ik meer inzicht gaan krijgen naar hoe ik in elkaar zit en ik zit nu veel beter in mijn vel en ben heerlijk tevreden met wie ik ben. De sfeer in de groepjes met cursisten is altijd weer heerlijk vertrouwd en je weet dat wat je ook vertelt, het veilig is en daar blijft.
Als je op een heerlijk ontspannen manier mooie teken- en schilder werkstukken wilt maken, die je inzicht geven in
wie je bent, waardoor je als mens sterker wordt, je ook nog eens heerlijk ontspant, kan ik iedereen aanraden:
GA LEKKER NAAR MARIANNE TOE, WAT ZE OOK ORGANISEERT HET IS ALTIJD SUPER!!!

5/5
intuïtief tekenen en schilderen

Gudrun - 65 jaar

Praktijk Marianne Geerts draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders