Reacties workshop Aboriginal Painting – Praktijk Marianne Geerts
Reacties op de workshop Aboriginal painting
Corien Stoop
Zoekend naar balans, rust, creatief, blijheid en vooral mezelf vinden en mogen zijn
58 jaar

Veel cursussen gevolgd! Welke niet, eerst tekentherapie, Beelden Bewust Worden, Aboriginal painting, Houtskool, Saboteur.., de geweldige Frankrijk tekenvakantie Jonathan en nu bezig met Alchemie...vast nog een paar vergeten.
Ik wilde mijn creativiteit weer naar boven toveren.....en de rust wat dat mij geeft elke keer weer. Ik heb mijn tekenen opgepakt na 30 jaar....en vind daar veel plezier en ontspanning in. Mede door Marianne.
Kennisgemaakt door een ongeluk wat me was overkomen...wat zo weer een geluk was om in mezelf te geloven en ook weer beetje kind mag en kan zijn.
Je moet het gewoon een keer doen...een workshop zodat je de ontspannen sfeer kan proeven en dat iedereen kan tekenen met behulp van Marianne...ze maak me elke keer weer blij.
De Tekentaal-tips zijn heel fijn...leerzaam, leuk en zo blijf je thuis ook tekenen.
Eigenlijk zijn het 6 sterren, maar ja ... gewoon top!!!

Nel van der Meulen
Vrijwilliger kunstprojecten
65 jaar

Ik heb de workshop Aboriginal painting gedaan en volg nu de cursus Online Mandala 1. Uit nieuwsgierigheid. Ik had nog nooit getekend. Ik heb nu ontdekt dat ik kan tekenen.
Enthousiaste begeleiding. Veel variatie. als je dit doet zul je zien dat je ook kunt tekenen. En het ontspant enorm.
Een groot compliment dat je de Tekentaaltips gratis aanbiedt. Ik stuur ze ook door en hoop zo anderen te inspireren. Goed verzorgd, tot in de puntjes. Het prikkelt mij om aan de slag te gaan.

Diana Buikstra, 44 jaar
Ontspanning

Aboriginal Painting ... Het continent Australië heeft een speciaal plekje in mijn hart. Daarnaast weet ik welke effecten een creatieve workshop op mij kan hebben; ontspanning en een leger hoofd!
Het was een fijne dag om in alle vrijheid te kunnen 'stippen' en 'dotten'. Daarbij een liefdevolle en bevlogen verzorging én begeleiding van Marianne!

Een aanrader! En voor herhaling vatbaar!

Claudia Wondergem, 38 jaar, Kleur- en Creatief Coach
Mijn verhaal en mijn emoties

Ik vond het een hele bijzondere en waardevolle dag. Het voelde voor mij als een afsluiting van een periode en daarmee ook gelijk de start van een nieuwe. De hele dag heb ik me heerlijk buiten teruggetrokken in het park, op een kleedje en ben ik helemaal op gegaan in het maken van mijn schilderij 'Mijn reis'. Het is echt míjn schilderij geworden, met mijn verhaal en mijn emoties. Deze krijgt een mooi plekje in mijn nieuwe atelier!

Louise, 50 jaar
Meditatieve stippelreis

Een fijne dag beleefd bij Marianne in haar prachtige atelier in Den Hout. Een aboriginal workshop. Na een inleiding en uitleg gestart op een doel met het uitbeelden van je levenspad d.m.v. verschillende traditionele symbolen of zelfbedachte symbolen. Hoe bijzonder wat er allemaal weer voorbij komt als je zo'n meditatieve stippelreis maakt terug in de tijd en ook een stukje toekomst. De kennis van Marianne om de juiste vragen te stellen bij je werkstuk is groot. Om je zo zelf inzicht te geven. Ze is energiek hartelijk en enthousiast. Ik werd er blij van.

Corine van Hal, 56 jaar
Intuïtief mijn droompad schilderen

De workshop Aboriginal painting is van harte aan te bevelen. Door de begeleiding van Marianne en de opbouw van workshop was ik in staat om intuïtief mijn droompad te schilderen. Tot mijn verbazing ontstond er een voor mij duidelijk beeld van mijn leven: verleden, heden en zelfs toekomst.

Waardevolle en goede dag
Het werd duidelijk wat en wie er nu eigenlijk belangrijk is

Voor mij was het een waardevolle en goede dag. Waardevol omdat door de rust die er die dag was (sfeer, omgeving, personen) en door het op een haalbare creatieve manier bezig te zijn met mijn levensverhaal het duidelijker werd wat en wie er nu eigenlijk belangrijk is en welke plaats andere gebeurtenissen (nog) innemen. Erg verhelderend en fijn om hiermee verder te kunnen.
De lunch, koffie en de manier waarop alles verzorgd was gaf mij het idee dat we ook nog eens erg verwend werden, erg prettig.
Nogmaals dank je wel voor deze dag en de manier waarop die verlopen is.

Op het juiste moment
Ik heb mezelf kunnen uiten

Marianne,
Bedankt voor deze workshop.
Het is, voor mij kwam deze workshop mooi op het juiste moment, een moeilijke tijd.
Door deze workshop heb ik mezelf kunnen uiten en geleerd hoe ik dat kan doen en er verder mee kan.
Vanmorgen had ik er eigenlijk nog niet zo’n zin in, maar de manier waarop jij het brengt en aanstuurt … het was een gezellige dag, ook omdat we lekker buiten hebben kunnen zitten werken. Groetjes.

Fijne ontmoeting
Met zoveel vrijheid

Lieve Marianne
Het was alweer een hele fijne ontmoeting, goed verzorgd zoals altijd !
Vooral is jouw persoonlijke inbreng van cruciaal belang om het voor éénieder te laten slagen!
Ik waardeer je talent, maar vooral ook dat je met volle overgave vertrouwt op je talenten en ermee aan de slag gaat! en…met zoveel enthousiasme zo’n dag gestalte geeft! met zoveel vrijheid.
Bedankt en tot de volgende keer. X

Reuze gezellige dag gehad
Dit was wel erg groot om mee te beginnen

Ik heb een reuze gezellige dag gehad.
Kon moeilijk op gang komen en heb uiteindelijk mijn eigen ding gemaakt. Maar ik ga zeker thuis verder op kleiner doek. Dit was wel erg groot om mee te beginnen als je niet precies weet wat je te wachten staat.

Geslaagde dag
Inspirerend en verhelderend

Ik vond het een gezellige en geslaagde dag. Ik vond het tekenen inspirerend en verhelderend. Leuk om te doen.

Veel geleerd
De dag was perfect georganiseerd

De dag was perfect georganiseerd!
Ik was zelf niet erg in vorm door omstandigheden maar heb wel veel geleerd en ik ga er zeker thuis nog eens mee aan de slag.
Heel erg bedankt voor de ontvangst en ik wil zeker nog eens een workshop volgen.

Er is tijd genoeg

Verrassend. Volgende keer weet ik wat me te wachten staat. Eerst een halfuurtje nadenken wat ik ga maken, er is tenslotte tijd genoeg.
Een gezellig sfeer. Prijs van workshop in balans met aanbod.

Er komt steeds meer op het doek
Dit neerzetten vanuit m'n eigen gevoel

Bedankt voor de workshop !!
Heel fijn om te schilderen, zeker om dit neer te zetten vanuit m’n eigen gevoel…. er komt dan steeds meer op ’t doek !
Fijn als je enige aanvulling geeft, blijf dit vooral doen, dat geeft een groot stuk meerwaarde aan de cursus !! Liefs.

Tot mijn verbazing was de dag zo om
Je blijft mij inspireren

Het was een heerlijke dag, ik dacht eerst: het zal een lange dag zijn, maar tot mijn verbazing was de dag zo om.
Het was Top en inspirerend.
Leuke verhalen van een mooi volk die veel onrecht is aangedaan.
Dit is voor herhaling vatbaar, maar ook om thuis mee aan de slag te gaan.
Marianne, je blijft mij inspireren.

Mooi eindproduct
Heel intuïtief mijn levenspad uitgestippeld

Vandaag heerlijk geschilderd op de Brink in het zonnetje. Het thema Aboriginal Painting is heerlijk laagdrempelig. Als de Aboriginals, zittend in het gras, heel intuïtief mijn levenspad uitgestippeld. Een gesprekje aan het einde van de dag verklaart ook wat je zelf niet zag. Fijne verhelderende dag met een mooi eindproduct.

Intens genoten
Lekker geconcentreerd werken in een aangenaam luchtige sfeer

Lieve Marianne,
Ik heb de hele dag intens genoten. Er is een ontspannen sfeer, niets moet, alles kan. Je kunt je eigen werkplekjes zoeken en lekker geconcentreerd werken in een aangenaam luchtige sfeer. Heel inspirerend. Je doet je eigen werk, maar door samen te schilderen kom je in een flow.

Heerlijk gewerkt
Ik kreeg een duwtje in mijn rug

Ik heb heerlijk gewerkt.
Gastvrij ontvangen op een leuke locatie.
Marianne heeft me over de streep getrokken om door te werken.
Mijn schilderij stond gewoon nog in de grondverf. Gelukkig kreeg ik een duwtje in mijn rug. Bedankt Marianne.
Ik heb lekker op mijn gevoel gewerkt.

Zeer tevreden
Mooie verhalen, interessante info

Vandaag de workshop Aboriginal painting.
Had er erg naar uitgekeken.
Was eerst bang dat ’t ’n lange dag zou zijn. Maar ’t vloog om!
Mooie verhalen, interessante info en ’n bijzonder kaartje getrokken.
Heb ’n herdenkingskistje gemaakt.
Ben zeer tevreden met het resultaat.
“n Aanrader voor iedereen.
Je komt dicht bij jezelf en je ervaart een enorme rust!
Dank je wel Marianne !