Verbeter je leven met een nieuwe Mindset – Praktijk Marianne Geerts

Verbeter je leven met een nieuwe Mindset

Weet jij hoe je richting kunt geven aan je leven ?
Ik neem je mee in een ontwikkeling in jezelf.

Een 3-stappenplan van 10:00 - 17:00 uur

Je werkt met:

Kleurpotlood

Collage

Bijenwaskrijt en ecoline

Reacties van deelnemers:

Het duurde even voordat ik onder woorden kon brengen wat jouw workshop "Verbeter je leven met een nieuwe Mindset" me duidelijk heeft gemaakt.
Het was voor mij een geweldige dag met mooie 'gelijkgestemde' vrouwen om me heen. De hele dag door voelde voor mij goed, het was een gevoel van: Je bent goed precies zoals je bent en dat was voor mij een geweldige ervaring! Want tot voor kort heb ik me mijn hele leven aangepast aan anderen omdat ik dat gevoel juist niet had.
Het begon met Loslaten d.m.v. een druptekening met ecoline. Ook dat was een geweldige belevenis om te merken dat het inderdaad voor mij zo werkte.
Het Vision Board wat ik nu duidelijk zichtbaar in de huiskamer heb staan, laat mij zien wat mijn verlangens zijn en de affirmatie die erbij hoort bevestigt dat nog eens met kracht.
Lieve Marianne heel erg bedankt voor de fijne dag, die nog steeds doorwerkt en een positief effect heeft in mijn dagelijks leven.

Het geeft zoveel lucht en ruimte om dit te voelen!

Allereerst wil ik Marianne en de groep bedanken voor een fijne sfeer en betrokkenheid! Mijn probleem was sinds een jaar geleden dat ik ver buiten mezelf stond en voelde !ik begon met de workshop bij Marianne om nog dichter bij mezelf te komen ! Dat is zeker gelukt! Ik voelde heel erg dat ik vanuit mijn hart moet voelen en handelen. Met verftechnieken gingen we aan de slag om vooral los te laten en te voelen , en dat vond ik bijzonder! Dit kan ik zeker iedereen die hun zelf kwijt zijn geraakt aanraden Het geeft zo veel lucht en ruimte om dit te voelen! Echt een aanrader! !
Met vriendelijke groet Lisbeth Jansen

Praktische informatie

Workshop – Verbeter je leven met een nieuwe Mindset
Woensdag 18 december 2019 – 10:00 – 17:00 uur
Investering: € 97,00 – incl. tekenmaterialen, uitgebreide collagematerialen, koffie/thee met lekkers en soep bij de lunch.
Zelf meenemen: lunchpakketje

 
 

Weet je hoe je inzicht kunt krijgen in jezelf, ontdekken waar je blij van wordt en
afstemmen op je krachtige verlangen ?

Deze workshop bestaat uit 3 kunstzinnige onderdelen:

1. Druptekening

Met ecoline maak je een druptekening.
Het uitgangspunt daarbij is de vraag die je aan jezelf stelt m.b.t. hetgeen je wilt transformeren.

2. Vision Board

Deze vorm van collage wordt ook wel Vision Board genoemd. Je maakt een ‘vision’, een ‘beeld’ van je toekomst.
Plaatjes en teksten uit tijdschriften selecteer je met een bepaalde bedoeling. Je ordent deze en plakt ze vast in de compositie die jij hebt gemaakt.
Je kunt driedimensionale voorwerpjes toevoegen, zoals een eenzame oorbel, of een ander sieraad, een (edel)steentje, voorwerpen uit de natuur, etc. Deze zijn voorhanden tijdens de workshop en je kunt natuurlijk altijd materiaal van jezelf meenemen als je dat graag in je Vision Board wilt integreren.
Daarna krijg je een inzichtelijke oefening en daarmee formuleer je een bekrachtigende zin die door het werkstuk wordt opgeroepen.

3. Power Circuit

Tot slot maak je aan de hand van de affirmatie een Power Circuit om je nieuwe mindset te bekrachtigen. 

Dit werkstuk maak je met bijenwaskrijt en ecoline.

Inhoud van de dag

Wat kun je verwachten?

10:00
We starten de dag met een korte kennismaking met elkaar.  

10:15
Het maken van de druptekening met ecoline.
Bekijken van deze tekeningen.

11:00
Maken van het Vision Board op een MDF plaat van 50 x 50 cm.

 13:00  Lunch

13:45
Afmaken van het Vision Board

14:15
Je schrijft een structurerende oefening.
Een Vision Board maken heeft impact
De impact van een Vision board wordt nog wel eens onderschat. Je begint met het maken van een collage van plaatjes en woorden, waar je veel plezier aan beleeft om te maken. Daar komt dan een mooi werkstuk uit. Voordeel is dat je niet bang hoeft te zijn dat je niet kunt tekenen. Je hoeft de plaatjes alleen te kiezen, te ordenen en te plakken.
Ik leer je hoe je naar deze collage kunt kijken, welke boodschappen je er uit kunt halen vanuit de beeldtaal. Niet verbaasd zijn als de strekking van je collage zich gaat manifesteren in je dagelijkse leven.

14:30 Koffie/thee pauze

14:45
Het ontwerpen en tekenen van het Power Circuit.

16:00
Het bekijken van de werkstukken a.h.v. de Tekentaal.

17:00
Afsluiting

Gedurende de dag krijg je de gelegenheid om een mooie kaart te trekken.

Praktische informatie

Workshop – Verbeter je leven met een nieuwe Mindset
Woensdag 18 december 2019 – 10:00 – 17:00 uur
Investering: € 97,00 – incl. tekenmaterialen, uitgebreide collagematerialen, koffie/thee met lekkers en soep bij de lunch.
Zelf meenemen: lunchpakketje

 

GRATIS TEKENTAAL-TIPS

Je ontvangt mooie tekenoefeningen, tips voor boeken, tentoonstellingen, films, workshops, cursussen en interessante blogs.
100% GRATIS